fbpx
20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ» (βίντεο)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ» (βίντεο)

-

Την κυπριακή γλώσσα μιλάνε στο σπίτι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ο γνωστός Κύπριος ερμηνευτής δούλευε εκεί και η σύντροφός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη σπούδαζε μαθηματικός.

Το ζευγάρι χθες Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο πλατό του «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε και τη γνωριμία τους, το γάμο τους αλλά και για τη γέννηση του μονάκριβου γιού τους, Άγγελου. «Σπούδαζα μαθηματικός στη Θεσσαλονίκη και πήγα να τον δω τρεις φορές και την τέταρτη γνωριστήκαμε. Δεν αλλάζω τα χρόνια που έζησα στην Θεσσαλονίκη. Τον πρώτο χρόνο που σπούδαζα έβαλα δεκαέξι κιλά», είπε η Γαλάτεια.

«Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Γιώργος»

«Όταν την είδα για πρώτη φορά στο μαγαζί που τραγουδούσα είπα στην ορχήστρα να σταματήσει. Μετά από καιρό ξαναβρεθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Μιλήσαμε στα ελλαδικά και μετά το γυρίσαμε στα κυπριακά. Από εκείνη τη στιγμή της είπα “εμείς είμαστε μαζί αλλά δεν το ξέρεις”».

Το ζευγάρι στο σπίτι μιλάει την κυπριακή γλώσσα ενώ ο μικρός Άγγελος μιλάει τα Αγγλικά. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει ακόμη πρόταση γάμου στην Γαλάτεια παρόλο που έχουν περάσει πέντε χρόνια από την γνωριμία τους. «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Γιώργος. Η πιο μεγάλη στιγμή ήταν η γέννηση του παιδιού μας…».

«Ξεκίνησα τη γυναικεία σειρά ρούχων που σχεδιάζω, όταν ήμουν έγκυος αλλά έκανα μια μικρή παύση, γιατί δεν είχα βοήθεια με το παιδί στην Αθήνα».

Ο Κύπριος ερμηνευτής περιέγραψε την επική αντίδραση της πεθεράς του, την πρώτη φορά που πήγε στο σπίτι για να γνωρίσει την οικογένειά της καλής του. «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την πεθερά μου με έπιασε από τον γιακά και μου είπε “άκου να σου πω δεν θα πληγώσεις εσύ την κόρη μου». Η πεθερά του κατάγεται από την Κύπρο και συγκεκριμένα από τη Λεμεσό ενώ ο πατέρας του Γιώργου Παπαδόπουλου είναι από την Λευκωσία. «Η μητέρα μου και ο Γιώργος τώρα είναι κολλητοί…» ανέφερε γελώντας η Γαλάτεια.

Το ζευγάρι δεν αποκλείει να κάνει και δεύτερο παιδί «Θέλουμε να κάνουμε και άλλο παιδάκι. Αν και έζησα μικρή την πρώτη μου εγκυμοσύνη, ήμουν μόλις 22 χρονών, δε το αλλάζω με τίποτα. Μεγαλώνουμε μαζί…». Η Γαλάτεια Βασιλειάδη της αρέσει να σχεδιάσει και γι’ αυτό από τον καιρό που ήταν έγκυος ξεκίνησε να δημιουργεί «Ξεκίνησα τη γυναικεία σειρά ρούχων που σχεδιάζω, όταν ήμουν έγκυος αλλά έκανα μια μικρή παύση, γιατί δεν είχα βοήθεια με το παιδί στην Αθήνα. Σκέφτομαι όμως να δημιουργήσω και την παιδική συλλογή ρούχων».

https://streamable.com/fbdx5d
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: