25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Το ταξίδι του μικρού μαχητή που αρίστευσε-«Ενώ έδινα εξετάσεις στο νοσοκομείο...

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Το ταξίδι του μικρού μαχητή που αρίστευσε-«Ενώ έδινα εξετάσεις στο νοσοκομείο στο Λονδίνο, ταυτόχρονα έδινα και μάχες ζωής»-(Βίντεο)

-

Ο Στυλιανός είναι ένας αληθινός μαχητής που μέσα από τη δοκιμασία της υγείας του κατόρθωσε να αριστεύσει, εντυπωσιάζοντας και εμπνέοντας όλους με τη δύναμη και το θάρρος του. Στην αντιφώνησή του κατά την τελετή αποφοίτησης και βράβευσης των αριστούχων του σχολείου του, μοιράστηκε τις σκέψεις και τις εμπειρίες του από αυτό το δύσκολο ταξίδι.

«Αξιότιμε κ. Διευθυντή και Βοηθοί Διευθυντές του Λυκείου Αγ. Γεώργιου και Μουσικού Σχολείου Λάρνακας, σεβαστοί καθηγητές, αγαπητοί συμμαθητές, κυρίες και κύριοι,

Με τη βοήθεια του Πανάγαθου Θεού φτάσαμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Επιτυχία για εμένα δεν είναι ότι στέκομαι εδώ ενώπιον σας ως πρωτεύσαντας, αλλά το ότι βρίσκομαι εδώ μαζί σας μετά από 7 δύσκολους μήνες νοσηλείας στο παιδογκολογικό τμήμα του Μακάριου νοσοκομείου και του νοσοκομείου King στο Λονδίνο.

Δεν ήμουνα όμως ποτέ μόνος. Είχα τους γονείς μου, τα αδέλφια μου, συγγενείς, φίλους, εσάς συμμαθητές μου και καθηγητές μου να μου δίνετε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω τον αγώνα μου και να μην εγκαταλείψω τα όνειρά μου.

Αγαπημένοι μου συμμαθητές, περάσαμε πολλά μαζί, αλλά η αγάπη και η φιλία σας ήταν το στήριγμά μου. Κάθε χαμόγελο, κάθε λέξη ενθάρρυνσης, κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί, με βοήθησαν να παραμείνω δυνατός και αισιόδοξος. Σας ευχαριστώ λοιπόν που ήσασταν μέρος αυτού του ταξιδιού. Η επιτυχία μου αυτή σήμερα δεν είναι μόνο δική μου, αλλά και δική σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω και στους γιατρούς του Παιδογκολογικού τμήματος του Μακάριου νοσοκομείου που η αφοσίωση και η φροντίδα τους, τις περισσότερες φορές εις βάρος του προσωπικού τους χρόνου, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανάρρωσή μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γιατρούς της εντατικής μονάδας του Μακάριου νοσοκομείου και γενικότερα, σε όλους τους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που χρειάστηκα κατά τη νοσηλεία μου.

Ευχαριστώ επίσης τους νοσηλευτές του Παιδογκολογικού θαλάμου και της εντατικής που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και με φρόντιζαν αλλά και με εμψύχωναν με κάθε τρόπο. Μαζί παλέψαμε και μαζί νικήσαμε.

Θέλω επίσης να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου στους καθηγητές μου και ιδιαίτερα στην υπεύθυνη μου καθηγήτρια, Άντρη Κωνσταντίνου. Αγαπημένοι μου καθηγητές, η υποστήριξή σας, η κατανόηση και η αφοσίωσή σας υπήρξαν καθοριστικές για την πορεία μου.

Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πνευματικό μου πατέρα Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο, τον Επίσκοπο Λήδρας Ηγούμενο Μαχαιρά Επιφάνιο και την Ηγουμένη αγίου Ηρακλειδίου Προδρόμη που με τις προσευχές τους ήταν συνεχώς δίπλα μου.

Ένα βαθύ ευχαριστώ και στον γιατρό και οικ. φίλο Γλαύκο Χατζηθεοχάρους, αλλά και σε όλους εσάς. Η σημερινή στιγμή είναι για μένα η απόδειξη της δύναμης των προσευχών σας, της ανθρώπινης θέλησης και της αλληλεγγύης.

Τέλος, ευχαριστώ τους γονείς μου που δεν σταμάτησαν να με στηρίζουν, να προσεύχονται, να με εμψυχώνουν κάθε λεπτό της ημέρας και να βρίσκονται δίπλα μου άοκνα και αγόγγυστα. Αγαπημένοι μου γονείς, ήσασταν και είστε η πηγή της δύναμής μου, το φως μου στο σκοτάδι και η αστείρευτη πηγή ελπίδας μου.

Αγαπημένοι μου συμμαθητές, η περιπέτεια της υγείας μου με δίδαξε πολλά. Με δίδαξε την αξία της επιμονής, της υπομονής και πως η αληθινή δύναμη δεν μετριέται από τις φυσικές ικανότητες, αλλά από την αποφασιστικότητα και την πίστη μας.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι ενώ έδινα εξετάσεις στο νοσοκομείο στο Λονδίνο, ταυτόχρονα έδινα και μάχες ζωής. Οι στιγμές ήταν δύσκολες, οι προκλήσεις πολλές, αλλά η πίστη και η ελπίδα με κράτησαν όρθιο. Για αυτό, σήμερα, καθώς κοιτάζουμε μπροστά στο μέλλον, σας ενθαρρύνω όλους να μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Ο καθένας από εμάς, με τη βοήθεια του Θεού, έχει τη δύναμη να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να επιτύχει τους στόχους του.

Εύχομαι σε όλους Καλό καλοκαίρι με υγεία, Ευχαριστώ πολύ»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...