21.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ: MAΣ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ: MAΣ ΞΕΝΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ

-

Γνωστή λάτρης των ταξιδιών είναι η Στέλλα Γεωργιάδου και με κάθε ευκαιρία που της εμφανίζεται μπαίνει στο αεροπλάνο και ταξιδεύει σε τόπους μαγικούς. Αυτή τη φορά η συμπατριώτισσα μας ερμηνεύτρια «ταξιδεύει» στην Ιαπωνία, δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες.

Κρατώντας τις αναμνήσεις της και φωτογραφικό υλικό από την χώρα του Ανατέλλοντος ηλίου κατά την επίσκεψη της το 2018 η Στέλλα Γεωργιάδου ανοίγει το άλμπουμ των ταξιδιών της συχνά –πυκνά και θυμάται. Οι όμορφοι κήποι που επισκέφθηκε με την απόλυτη αρμονία της θυμίζουν ότι κάπου αλλού υπάρχει ένας άλλος τόπος διαφορετικός και μαγικός.

«Επιβλητικό το οχυρωματικό κάστρο Himeji στην Ιαπωνία!!! Μοναδικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς !!! Αναμνήσεις από το δεύτερο ταξίδι μου στην Ιαπωνία το 2018»

Στην Ιαπωνία οι κήποι έχουν μια ιδιαίτερη αισθητική με αρμονία στα χρώματα, στα αρώματα, ακόμα και στον ήχο που κάνουν τα φύλλα κάποιων δέντρων. Γι αυτούς είναι μια μορφή τέχνης πολύ μελετημένης. Υπάρχουν τρία είδη κήπων . Με νερό, βότσαλα και με γρασίδι. Το κάθε είδος έχει τον δικό του συμβολισμό και τη δική του χάρη.

«Άλλος ένας κήπος με απόλυτη αρμονία στην σύνθεση του! Για την τέχνη αυτή φημίζονται εδώ και πολλούς αιώνες οι Ιάπωνες. (Αναμνήσεις από το ταξίδι μου στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου το 2018)»

«Ένας μίνιμαλ κήπος στον ναό Tofokuji στο Κιότο με χαλίκι. Οι κυματισμοί συμβολίζουν τα κύματα της ζωής και τα βράχια τη δύναμη της ψυχής του ανθρώπου. Οι κήποι βρίσκονται σε βουδιστικά μοναστήρια και κάθε πρωί οι βουδιστές μοναχοί με τσουγκράνες και μεγάλη προσήλωση σχηματίζουν τον κυματισμό. Η θέση που έχουν τα βράχια δεν είναι καθόλου τυχαία. Γι αυτό εξάλλου ονομάζεται «Κήπος Ζεν» και είναι χώροι διαλογισμού. Ο συγκεκριμένος κήπος αποτελείται από 4 ομάδες βράχων που συμβολίζουν τα νησιά Elysian».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...