ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΣΗΣ: To τραγούδι που γράφτηκε για τη Χαρίτα Μάντολες-«Μη τους μιλάς και μην παρακαλάς, κοίταζε μόνο μέσα στα μάτια»- (Βίντεο)

Ένα συγκινητικό τραγούδι που τιτλοφορείται «Εφτά φωτογραφίες» ερμηνεύει ο Στέλιος Πισή, σε στίχους του πατέρα του, Κλείτου.

Το τραγούδι είναι από τον πρώτο ψηφιακό δίσκο “Ψηφίδες” που κυκλοφόρησε το 1997 και ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης ερμηνεύει σε ηλικία 21 ετών. Σε ανάρτησή του, ο Στέλιος Πισή, ιδιαίτερα συγκινημένος αναφέρει ότι το βίντεο το εντόπισε σε κάποιον παλιό σκληρό του δίσκο και το επεξεργάστηκε τις τελευταίες μέρες.

«Αφιερωμένο σ’ αυτή την ηρωίδα της Κύπρου, τη Χαρίτα Μάντολες, που ο πόνος για τους αγνοούμενους συγγενείς της, ανάμεσά τους ο σύζυγος και ο πατέρας της, της στέρεψαν το δάκρυ και σταμάτησε ο χρόνος στα 27 της χρόνια!».

Hot this week

«ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΔΕΛΑ»: Οι ζωγραφιές των παιδιών ταξιδεύουν από το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Δεν είναι απλώς μια έκθεση ζωγραφικής. Είναι ένας τρόπος...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η συγκινητική αναφορά στον Σωτήρη Ιωάννου που έγινε δότης για ένα 9χρονο κορίτσι-(Βίντεο)

Μια άγνωστη μέχρι σήμερα πράξη προσφοράς του βουλευτή Σωτήρη...

ΓΑΛΛΙΑ: Αρχαίο τείχος 2.000 ετών στο Παρίσι αναζωπυρώνει το μυστήριο της γαλατικής Λουτέτιας

Ένα αρχαίο τείχος, μήκους περίπου 20 μέτρων και ηλικίας...

840 ΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πότε η Europa Donna στέλνει ξανά το μήνυμα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση

Η Λευκωσία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την 22η Πορεία με...

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωταγωνιστεί στις φθινοπωρινές αποδράσεις – Στην κορυφή 4 δημοφιλείς προορισμοί

Την Κύπρο αναδεικνύει ως έναν από τους πλέον ελκυστικούς...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από εστιατόριο – Στον αέρα καρέκλες

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 23...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ: Στην καρδιά του Culinary Centre της Columbia Hospitality

Στην καρδιά της γαστρονομικής ταυτότητας της Columbia Hospitality βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories