22.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: Συγκινητική υποδοχή από τους θαυμαστές της στο Παρίσι-Φημολογείται ότι θα...

ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ: Συγκινητική υποδοχή από τους θαυμαστές της στο Παρίσι-Φημολογείται ότι θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων- Το ποσό που θα λάβει για ένα τραγούδι-(Βίντεο)

-

Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας, η Σελίν Ντιόν ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου οι θαυμαστές της της επιφύλαξαν μια θερμότατη υποδοχή. Φημολογείται ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή, με την πρώτη της εμφάνιση να πραγματοποιείται στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Ιουλίου.

Παρόλο που η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμα, πληροφορίες που διέρρευσαν στον τύπο αναφέρουν ότι η Σελίν Ντιόν θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης για να ερμηνεύσει ένα και μόνο τραγούδι. Η εμφάνισή της αναμένεται να προσδώσει ακόμα περισσότερη αίγλη στο γεγονός.

Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια θα λάβει το ποσό των 2.000.000 δολαρίων για την ολιγόλεπτη εμφάνισή της. Οι διοργανωτές δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα την εμφάνισή της, η Σελίν Ντιόν οι θαυμαστές της κατέκλυσαν τους δρόμους του ξενοδοχείου λίγο μετά την άφιξή της στην Πόλη του Φωτός.

Η παρουσία της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αναμένεται να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα της χρονιάς, προσφέροντας μια μοναδική μουσική στιγμή στους θεατές και τους συμμετέχοντες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: