25.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ: Το εμβόλιο έσωσε τη ζωή της μητέρας και του πατέρα...

ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ: Το εμβόλιο έσωσε τη ζωή της μητέρας και του πατέρα μου (Βίντεο+Φώτο)

-

Δύο χρόνια μετά από την πρώτη της συνέντευξή όπου είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της η Σάβια Ορφανίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή Omega, «Έλα να δεις» με παρουσιάστρια την Έλενα Θεοδώρου αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής της ως μητέρα χωρίς ωστόσο να μην σχολιάσει και το θέμα των εμβολιασμών.

Μιλώντας για την μικρή της κόρη η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου αναφέρει ότι την πρώτη φορά που άκουσε τη λέξη μαμά πήρε το κινητό και ηχογράφησε την στιγμή. Μαζί με την κόρη της πέρασε μια περίοδο καραντίνα, λόγω του κορωνοϊου περνώντας ήπια ενώ η κόρη της έκανε μια ημέρα πυρετού. Δεν θέλω να κατακρίνω κανέναν απλά θέλω να πω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε…

Η ίδια τόνισε ότι το εμβόλιο έσωσε τη ζωή της μητέρας αλλά και του πατέρα της. Mάλιστα, μίλησε και για το ζήτημα της ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τα μηνύματα που δέχθηκε με αφορμή τη δική της απόφαση και εμπειρία.

«Σε ένα μικρό διαμέρισμα έκαναν τεστ αντοχής λόγω της καραντίνας αλλά όλα καλά….». Όλη την ημέρα έπαιζε με την κόρη της Δέσποινα και έμαθε όλα τα παιδικά προγράμματα της τηλεόρασης. «Η κόρη μου είναι πρώτα και η καριέρα μου μετά», σημείωσε μεταξύ άλλων, η ίδια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: