22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΕΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ-ΕΥΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Tι μας είπαν οι γονείς του 27χρονου που ψάχνει...

ΡΕΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ-ΕΥΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Tι μας είπαν οι γονείς του 27χρονου που ψάχνει συμβατό δότη μυελού των οστών – Έκκληση για βοήθεια

-

Έκκληση για βοήθεια ώστε να εξευρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών απευθύνουν οι γονείς του 27χρονου Πάρι, Ρέμος Αχιλλέως και Εύη Παναγιώτου, από την Λεμεσό.

Ο Πάρις Αχιλλέως διαγνώστηκε με καρκίνο τα τέλη Σεπτεμβρίου μετά από μια τυπική εξέταση αίματος. Όπως μας δήλωσαν οι γονείς του, Ρέμος Αχιλλέως και η μητέρα του Εύη Παναγιώτου δεν υπήρχε κανένα σύμπτωμα ώστε να δείξει οποιονδήποτε το ανησυχητικό. Ακολούθως, μετά τις εξετάσεις ξεκίνησε και ο Γολγοθάς του μοναχογιού τους.

Αυτό το διάστημα, ο 27χρονος Πάρις νοσηλεύεται στο Αιματολογικό Νοσοκομείο Λεμεσού περιμένοντας να εξευρεθεί δότης ώστε ο ίδιος να μεταβεί στο εξωτερικό για μεταμόσχευση. Γι’ αυτό το λόγο απευθύνετε έκκληση προς όλους ώστε να μεταβούν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου μεταξύ των ωρών 10.00-18.00 στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στη Λεμεσό. Η δειγματοληψία δεν παίρνει πολύ ώρα και είναι μια ανώδυνη διαδικασία ώστε να βρεθεί ο συμβατός δότης μυελού των οστών για τον 27χρονο Πάρι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: