Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2026
4.2 C
Cyprus

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ: H σύντροφος του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα- «Κάθε πρωί με ξυπνούσε με χάιδευε με φιλούσε, ακόμα και να έφευγε έξι η ώρα το πρωί»

Ράγισε καρδιές με τα λεγόμενα της, η σύντροφος του 29χρονου συγκυβερνήτη του F4-E Phantom II. Λίγο πριν την νεκρώσιμη ακολουθία, η Ζωή μίλησε στο Star προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Ό,τι και να πω είναι λίγο, ήταν το στήριγμά μου, ήταν φίλος μου. Το μέγεθος της ψυχής του δεν περιγράφεται, η αγάπη, η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια. Πάντα με υποστήριζε σαν σύντροφος. Με λάτρευε, ήταν προστατευτικός. Αν είχε αντίθετη γνώμη πάντα έβρισκε τον κατάλληλο τρόπο για να μου περάσει το νόημα που ήθελε. Λειτουργούσε ως ‘’ένα’’, δεν έβλεπε ποτέ τον καθένα μας σαν μονάδα, μας έβλεπε μαζί και να σχεδιάζουμε πράγματα».

«Μέσω κοινών γνωστών γνωριστήκαμε. Εγώ είμαι φαρμακοποιός, δούλευα σε ένα φαρμακείο και ήταν ο άντρας της συναδέλφου στην Ανδραβίδα συνάδελφος του Μάριου και έτσι έγινε. Ο Μάριος ήταν ένας άνθρωπος που δε μιλούσε συχνά για τη δουλειά του, δεν τον ενδιέφερε να προβληθεί. Ήταν πιο αποστασιοποιημένος από αυτό το θέμα, από το να προβάλλει το επάγγελμά του. Με ενδιέφερε η ψυχή του και το ενδιαφέρον που έδειχνε για εμένα με οποιονδήποτε τρόπο. Θυμάμαι που ερχόταν στο σπίτι και μου έλεγε ‘’κοριτσάκι μου’’, που κοιμόμασταν μαζί το βράδυ. Με καθησύχαζε για όλα, μου έλεγε ”δεν πρόκειται να γίνει κάτι κακό”. Σε όλες τις δυσκολίες ήταν εκεί».

«Είχε συναίσθηση του κινδύνου, ήταν πολύ συνειδητοποιημένος από τη Σχολή, όμως αυτό δεν ήθελε να το εκφράζει και να μας τρομάζει εμάς τους δικούς του. Μας καθησύχαζε πάντα, μας έλεγε εγώ δε θα πάθω κάτι, είμαι δυνατός. Ωστόσο ο τρόπος που μας διαχειριζόταν όλους, και εμένα κάθε πρωί με ξυπνούσε με χάιδευε με φιλούσε, ακόμα και να έφευγε έξι η ώρα το πρωί. Ο τρόπος του έδειχνε πως είχε συνειδητοποιήσει τι πάει να κάνει κάθε μέρα».

Hot this week

ΛΟΥΙΖΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: Καταγγέλλει ρατσιστικές δηλώσεις του Ευρωβουλευτή– Καλεί σε δράση το αναπηρικό κίνημα

Έξω φρενών εμφανίστηκε η πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε όχημα στη λεωφόρο Ακροπόλεως-(Φώτο)

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ του Σαββάτου στη...

ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Πέραν των 600 οικογενειών βρήκαν στήριξη – Γιορτάστηκαν 20 χρόνια προσφοράς

Με συγκίνηση και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα η...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε όχημα στη λεωφόρο Ακροπόλεως-(Φώτο)

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ του Σαββάτου στη...

ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Έσωσαν σκυλάκι που κινδύνευε από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα-(Φώτο)

Ένα μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέφερε με ασφάλεια ένα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος Ελληνοκύπριος καταζητείται για απόπειρα φόνου και ληστεία-(Φώτο)

Η Αστυνομία καταζητεί 30χρονο Ελληνοκύπριο, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης...

ΠΑΦΟΣ: Ο στρουθοκάμηλος που έγινε viral – Ένα ασυνήθιστο αλλά επικίνδυνο περιστατικό-(Βίντεο)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί στην επαρχία Πάφου,...

Related Articles

Popular Categories