24 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΩΤΑΡΑΣ: Παρελθόν οι «κρατήσεις» για κρεβατάκια παραλίας με πετσέτες από το βράδυ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Παρελθόν οι «κρατήσεις» για κρεβατάκια παραλίας με πετσέτες από το βράδυ

-

Νέα μέτρα για τη χρήση ξαπλωστρών στις παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας λαμβάνουν οι ιθύνοντες, με στόχο την διασφάλιση μιας ευχάριστης και δίκαιης εμπειρίας για όλους τους λουόμενους στις παραλίες του Πρωταρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας τα νέα μέτρα τίθενται σε εφαρμογή για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των λουομένων και την αποτροπή της αυθαίρετης κράτησης ξαπλωστρών και ομπρελών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ: Περιμένουν την δημόσια απολογία του Φειδία Παναγιώτου

Από τώρα και στο εξής οι επισκέπτες κατά την άφιξή τους στην παραλία, πρέπει να προχωρούν άμεσα στην ενοικίαση του σετ (ξαπλώστρες και ομπρέλα) και να λαμβάνουν την σχετική απόδειξη ενοικίασης. Αυτό είναι απαραίτητο για την καταγραφή της ενοικίασης και για την εξασφάλιση της διαθεσιμότητας των ξαπλωστρών για όλους τους επισκέπτες.

Σε περίπτωση που το προσωπικό του Δήμου διαπιστώσει ότι πετσέτες ή άλλα προσωπικά αντικείμενα έχουν τοποθετηθεί με σκοπό την κράτηση των ξαπλωστρών, αυτά θα απομακρύνονται από το προσωπικό του Δήμου.

Οι λουόμενοι οφείλουν να σέβονται τις παραλίες και την περιουσία του Δήμου και να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού, καθώς και τις απαγορεύσεις και υποχρεώσεις που αναγράφονται στις πινακίδες που είναι αναρτημένες στις παραλίες.

Επιπλέον, η ενοικίαση κρεβατιών θαλάσσης και ομπρελών μπορεί να πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής κάρτας και ανέπαφης συναλλαγής μέσω έξυπνου κινητού τηλεφώνου. Ο Δήμος καλεί τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές αντί των συναλλαγών με μετρητά, για τη διευκόλυνση του κοινού και των δημοτικών υπαλλήλων.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

COLORESCIENCE:Το μυστικό για μακρύτερες, δυνατές και υγιείς βλεφαρίδες ονομάζεται Total Lash™...

Η νέα Total Lash™ Mascara από την COLORESCIENCE είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά καλλυντικών της εταιρείας, προσφέροντας ένα συνδυασμό ομορφιάς και φροντίδας για...