ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ: Γέννησε το πρώτο της παιδί-Οι ευχές του Παλατιού (φωτό)

Το πρώτο της παιδί γέννησε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, και τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε από το επίσημο λογαριασμό της στο  Twitter η βρετανική βασιλική οικογένεια.

Από το πλευρό της, δεν έλειπε ο σύζυγός της, Ιταλός επιχειρηματίας, Μαπέλι Μότζι Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι με τον οποίο παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή στο κάστρο Γουίνδσορ, πριν έναν χρόνο. Να θυμίσουμε, ότι το ζευγάρι  επρόκειτο να παντρευτεί στο παρεκκλήσι του Σεντ Τζέιμς στα τέλη Μαϊου, ωστόσο η τελετή αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και δεν είχε ανακοινωθεί νέα ημερομηνία από το παλάτι. Παρούσα στον γάμο η βασίλισσα Ελισάβετ.

«Το ζευγάρι ανυπομονεί να συστήσει την κόρη του στον μεγάλο της αδερφό Κρίστοφερ», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για τον γιο που έχει ο επιχειρηματίας από προηγούμενη σχέση του.

Hot this week

ΒΕΝΕΤΙΑ: Το «Χρυσό Λιοντάρι» στη Δανή May el-Toukhy– Η Γάζα στο επίκεντρο του φετινού Φεστιβάλ

Η Δανή σκηνοθέτις May el-Toukhy ήταν η μεγάλη νικήτρια...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγούνται σήμερα οι γονείς του 4χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση

Στη σύλληψη των γονέων του τετράχρονου αγοριού, που έχασε...

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80: Η viral τάση που κατακτά το διαδίκτυο – Από την Ινδία μέχρι και την Κύπρο-(Βίντεο)

Μια διαφορετική… επιστροφή στη δεκαετία του ’80 έχει κατακλύσει...

Topics

ΕΓΚΩΜΗ: Δεν τα κατάφερε το 4χρονο αγοράκι – Τραγική κατάληξη μετά την πτώση από μπαλκόνι

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα...

Related Articles

Popular Categories