17.5 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ: EΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ: EΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ

-

Δεν θα μπορούσε καλύτερα, να γιορτάσει την σημερινή ημέρα ο Πέτρος Ίμβριος και η σύντροφός του, Συράν Λελούδα η οποία έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί του ερμηνευτή.

Ο Πέτρος Ίμβριος απέκτησε αγοράκι και το ανακοίνωσε ο ίδιος με μια ανάρτηση πρώτα στα stories του Instagram, γράφοντας «Καλώς μας ήλθες αντράκι μας». Λίγη ώρα αργότερα στην ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, στο Facebook, ο Πέτρος Ίμβριος περιγράφει τα συναισθήματα του για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού.

 «Με έκανες αντράκι μου, να νιώσω για τρίτη φορά, αυτά τα υπέρτατα συναισθήματα που μόνο η γέννηση ενός παιδιού, μπορεί να μας δημιουργήσει! Αυτά τα συναισθήματα που είναι, πάνω από οποιαδήποτε επιτυχία, πάνω από κάθε υλική αξία, πάνω από κάθε άλλη αγάπη ! Σε περιμέναμε όλοι ανυπόμονα! Οι αδελφές σου, οι γιαγιάδες, οι παππούδες (και ιδίως ο παππούς που στα 90 του χρόνια θα ακούσει το Παναγιώτης Ιμβριος) η θεία Μυρσίνη, ο νονός σου και όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι που ανυπομονούσαν μαζί μας… Να ‘χεις σωματικη και ψυχική υγεία αστέρι μου και δύναμη, για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου ! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, να σου δείχνω πως να γεμίζεις την ψυχή σου, και να αρπάξω το χέρι σου όποτε πας να πέσεις για να σε ξαναφτάσω στα ουράνια !!! Σ αγαπώ μικρέ μου ! Καλωσόρισες στη ζωή μας !».

 Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο  Πέτρος Ιμβριος μπορεί να μην είχε μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του όμως στις αρχές Δεκεμβρίου, σε συνέντευξή του στο Happy Day, είχε πει αινιγματικά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιoύ: «Θα τολμούσα να γίνω ξανά μπαμπάς, μπορεί και να το έχω τολμήσει κιόλας. Δεν ξέρω! Θα δούμε, θα τα πούμε σε επόμενη συνέντευξη. Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πάνε καλά. Τα παιδάκια είναι ευτυχία».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτρος Ιμβριος έχει άλλες δύο κόρες από τον γάμο του με την Έλενα Ζαφειροπούλου ενώ υπήρξε παντρεμένος και με την Ναταλία Γερμανού με την οποία παραμένουν φίλοι μέχρι σήμερα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: