19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Σε ρόλο μπασκετμπολίστα με τον αριθμό 8- Ποιοι άλλοι ήταν...

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Σε ρόλο μπασκετμπολίστα με τον αριθμό 8- Ποιοι άλλοι ήταν μαζί του-Στο πλαίσιο του Τelethon 2024- (Φώτο)

-

Στο φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας στο πλαίσιο του Telethon 2024 στο γήπεδο του Κεραυνού συμμετείχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέλαβε τον ρόλο του μπασκετμπολίστα και συμμετείχε στον αγώνα μαζί με μέλη της κυβέρνησης, δημοσιογράφους και αθλητές, στηρίζοντας τη φιλανθρωπική προσπάθεια.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος επισήμανε τη σημασία της ενίσχυσης του αθλητισμού στην Κύπρο, εκφράζοντας την προθυμία της κυβέρνησης να επενδύσει περισσότερο σε αυτόν τον τομέα για την ενίσχυση της νέας γενιάς.

Σχετικά με την υποστήριξη των αθλητών που συμμετέχουν στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο κ. Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ειδική οικονομική ενίσχυση για την υποστήριξή τους, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.


Με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου

Ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης

Στον φιλανθρωπικό αγώνα συμμετείχαν σε δύο ομάδες οι: Νίκος Χριστοδουλίδης (Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας), Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος), Τζόζη Χριστοδούλου (Επίτροπος Ισότητας Φύλων), Ειρήνη Λοϊζίδου (Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), Ισαβέλλα Τύμβιου (Δημοτική Σύμβουλος Λευκωσίας), Μιχάλης Κακιούζης (Προπονητής της ανδρικής ομάδας του Κεραυνού και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Εθνικής Ελλάδος), Simon Μιχαήλ (Αρχηγός καλαθοσφαιρικής ομάδας Κεραυνού και μέλος της Εθνικής), Κωνσταντίνος
Χαραλαμπίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος της Εθνικής), Νίκος Στυλιανού (Αθλητής Κεραυνού και μέλος της Εθνικής Ομάδας), Φίλιππος Τίγκας (Αθλητής Κεραυνού και μέλος της Εθνικής), Σοφία Θεολόγου (Παλαίμαχη αθλήτρια Κεραυνού και της Εθνικής), Μικαέλα Βεζένκοβα (Παλαίμαχη αθλήτρια Κεραυνού και Εθνικής), Αντωνία Χατζηχάννα (Παλαίμαχη αθλήτρια Κεραυνού και της Εθνικής), Κωνσταντίνος Παπαέλληνας (Marketing Director Ομίλου CPO Papaellinas και Υπεύθυνος
επικοινωνίας του Κεραυνού), Νικόλας Ζαννέττος (Διευθυντής Ψηφιακών Καναλιών Alpha Κύπρου), Κάτια Σάββα (Δημοσιογράφος Alpha Κύπρου), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Δημοσιογράφος Alpha Κύπρου), Jason Τσολάκης, Ανδρέας Ασσιώτης (Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής της Ελληνικής Τράπεζας) και Χρίστίνα Παπαδοπούλου Φεσά (Διαιτολόγος και κλινική διατροφολόγος).

Προπονητές των δύο ομάδων ήταν οι Πάρις Παπαέλληνας και Πανίκος Κωνσταντίνου (Πρόεδρος Σωματείου ΕΘΑ).

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: