Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026
9.4 C
Cyprus

ΝΕΟΦΥΤΟΣ: Έκκληση για παιδάκι 1,5 χρόνων-Χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών

Έκκληση απευθύνεται μέσω διαδικτύου για τη βοήθεια όσων μπορούν να γίνουν συμβατοί δότες για ένα παιδάκι 1,5 ετών. Συγκεκριμένα, διοργανώνεται συλλογή δείγματος σάλιου για την ανεύρεση δότη.

Ο μικρούλης Νεόφυτος χρειάζεται τη βοήθεια του κοινού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαθέσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να δώσουν ένα δείγμα σάλιου, μια εντελώς απλή και ανώδυνη διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό. Η ΠΑΣΥΔΥ, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, διοργανώνει τη συλλογή δείγματος σάλιου για τον μικρό Νεόφυτο, ο οποίος περνάει μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεται το συντομότερο δυνατό μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η συλλογή δείγματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου από τις 14:30 έως τις 16:00 στα Κεντρικά Γραφεία ΠΑΣΥΔΥ (Ισόγειο), στα κυβερνητικά γραφεία Λεμεσού (Ισόγειο κτιρίου ΦΠΑ) και στο κτίριο ΠΑΣΥΔΥ στην Πάφο, την ίδια ώρα.

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: Μετά τον Φαίδωνα, το Δημαρχείο χάνει και τον γραμματέα-«Έπρεπε να φύγει χθες»

Μετά τον δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος, που τέθηκε σε αργία...

CIM-CYPRUS BUSINESS SCHOOL: Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας γυναικείας ηγεσίας με την έναρξη του προγράμματος FEM 2.0

Σημαντικό ρόλο στον διεθνή διάλογο για τη γυναικεία ηγεσία...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέντε χρόνια φυλακή για εμπρησμό με μολότοφ – Το χρονικό της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας...

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό – Πατέρας σε απόγνωση ζητά τη διακομιδή της 2χρονης κόρης του στην Ελλάδα-(Βίντεο)

Σπαρακτική έκκληση απηύθυνε πατέρας μικρού παιδιού που νοσηλεύεται στο...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέντε χρόνια φυλακή για εμπρησμό με μολότοφ – Το χρονικό της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λάρνακας...

Related Articles

Popular Categories