ΛΥΚΕΙΟ AΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Δείχνει τον δρόμο με την 1η Πράξη Αγάπης – Ψήθηκαν, γεύτηκαν και πρόσφεραν με κλειστά μάτια-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή δράση γεμάτη θετική ενέργεια, χαμόγελα και προσφορά πραγματοποίησε το Λύκειο Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο Λευκωσίας, μέσα από την 1η Πράξη Αγάπης που διοργάνωσε η Επιτροπή Μαθητικής Πρόνοιας του σχολείου.

Μαθητές, καθηγητές και Διεύθυνση ένωσαν δυνάμεις σε μια πρωτότυπη δράση για καλό σκοπό, αποδεικνύοντας πως το σχολείο μπορεί να γίνει χώρος αγάπης, συνεργασίας και χαράς. Η 1η Πράξη Αγάπης της φετινής χρονιάς στο Λύκειο Αποστόλου Μάρκου Αρχαγγέλου, συνδύασε τη διασκέδαση με την προσφορά, τη γεύση με το χαμόγελο και τη συμμετοχή με τον σκοπό.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο τη στήριξη μαθητών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, ενισχύοντας το Ταμείο Πρόνοιας του σχολείου — αλλά παράλληλα έφερε πιο κοντά μαθητές, εκπαιδευτικούς και Διεύθυνση, μέσα από ένα πρωτότυπο και ευχάριστο παιχνίδι γευσιγνωσίας. Μαθητές, καθηγητές, μέλη της Διεύθυνσης και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Γονέων «ψήθηκαν» κυριολεκτικά και μεταφορικά, δοκιμάζοντας πίτσες με κλειστά μάτια και προσπαθώντας να μαντέψουν τα υλικά.

Η πρωτότυπη δράση του σχολείου χάρισε πολλά χαμόγελα σε μαθητές και καθηγητές

Καλύτερος γευσιγνώστης της πίτσας αναδείχθηκε ο Διευθυντής του σχολείου, Σάββας Παρασκευάς, ο οποίος απέδειξε ότι διαθέτει όχι μόνο καλή μύτη… αλλά και εξαιρετικό γούστο. Κανείς δεν γνωρίζει εάν η νίκη του ήταν «στημένη», το μόνο βέβαιο όμως είναι πως ο κ. Παρασκευάς αποδείχθηκε γνήσιος καλοφαγάς και, κυρίως, ένας προσιτός διευθυντής που στηρίζει έμπρακτα τις αξιέπαινες πρωτοβουλίες του σχολείου του.

Τα έσοδα από τα κουπόνια των €2 θα διατεθούν για την ενίσχυση μαθητών που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι οι μικρές πράξεις μπορούν να έχουν μεγάλα αποτελέσματα.

Η πρωτοβουλία του Λυκείου Αποστόλου Μάρκου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δείχνει πως, όταν η Διεύθυνση συμμετέχει ενεργά δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο μετατρέπεται σε μια ζωντανή κοινότητα ενότητας και αγάπης.Μια δράση που αξίζει να υιοθετήσουν και άλλα σχολεία ανά το Παγκύπριο, αποδεικνύοντας ότι η εκπαίδευση δεν περιορίζεται στις αίθουσες, αλλά χτίζεται με πράξεις καρδιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδική οργή για λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρησης – Χαστούκι και ένταση σε βίντεο -(Βίντεο)

Περιστατικό οδικής οργής σημειώθηκε το πρωί πριν λίγες ημέρες...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Γεμιστό καλαμάρι με κουμανταρία για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

Με άρωμα παράδοσης και γεύσεις που περνούν από γενιά...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Βροχές και καταιγίδες την ώρα της παρέλασης-Πότε τίθεται σε ισχύ

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί υπό...

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό -«Όχι σε κουτσουρεμένα επιδόματα!»

Σε ειρηνική διαμαρτυρία θα συμμετάσχουν τα άτομα με αναπηρίες...

Topics

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Γεμιστό καλαμάρι με κουμανταρία για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου

Με άρωμα παράδοσης και γεύσεις που περνούν από γενιά...

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό -«Όχι σε κουτσουρεμένα επιδόματα!»

Σε ειρηνική διαμαρτυρία θα συμμετάσχουν τα άτομα με αναπηρίες...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UCLAN: 12η χρονιά του «Ιδεοδρομίου»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Π.Ι.) σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Μέσης...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλο για χρήση το γεφύρι στις «Διατρήσεις» λόγω κακοκαιρίας

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές στην Πάφο, των...

Related Articles

Popular Categories