23.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Δείχνει τη εκτίμησή του στον άνθρωπο που οφείλει την επαγγελματική...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Δείχνει τη εκτίμησή του στον άνθρωπο που οφείλει την επαγγελματική του πορεία

-

Μια αναπάντεχη συνάντηση στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα έφερε μαζί τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και τον υποψήφιο Δήμαρχο Λύσης, Ανδρέα Καουρή.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Καουρή, αναδεικνύοντας την αξία της επαγγελματικής του πορείας. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία και αντάλλαξαν αναμνήσεις από τα παλιά, με τον Κωνσταντίνο να αναφέρεται με ευγνωμοσύνη στον πρώτο του εργοδότη, τον Ανδρέα Καουρή.

Ο Ανδρέας Καουρής, πριν από 24 χρόνια, αντιμετώπισε τον Κωνσταντίνο σαν πατέρα, καθοδηγώντας τον στον κόσμο της δημοσιογραφίας. Η εκτίμηση και η ευγνωμοσύνη του Κωνσταντίνου απέναντι στον Ανδρέα Καουρή αντανακλά τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης στην επαγγελματική ζωή.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί έναν από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι του χώρου επικοινωνίας εκφράζουν την εκτίμησή τους και την αναγνώρισή τους προς τους σημαντικούς ανθρώπους που πέρασαν και σημάδεψαν την επαγγελματική τους πορεία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

KΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την...

Η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο του Telethon.Ο Κώστας Σχοινιού,...