20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΦΑ: Χωρίς Διακρίσεις. Χωρίς Προκαταλήψεις-Η νέα εκστρατεία με γνωστά πρόσωπα της Κύπρου

ΚΥΦΑ: Χωρίς Διακρίσεις. Χωρίς Προκαταλήψεις-Η νέα εκστρατεία με γνωστά πρόσωπα της Κύπρου

-

Με το βασικό μήνυμα «Χωρίς Διακρίσεις, Χωρίς Προκαταλήψεις» πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα γυρίσματα της νέας εκστρατείας του ΚΥΦΑ

Τα πρώτα γυρίσματα για τη νέα εκστρατεία έγιναν στη δημοσιογραφική εστία και συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές: Άννα – Μαρία Ευτυχίου, Χρήστος Μιχάλαρος και η Αθηνά Χάλκου. Στα γυρίσματα θα συμμετέχουν και γνωστά ονόματα της υποκριτικής όπως ο Στέφανος Μιχαήλ και Χαριτίνη Ηλιάδου.

Το βασικό μήνυμα της επερχόμενης Εκστρατείας του Κέντρου Υποστήριξης Ανθρώπων που ζουν με HIV στην Κύπρο (ΚΥΦΑ) είναι ότι ο HIV μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μόνον όταν όλοι έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Παράλληλα, η σωστή ενημέρωση και η εξέταση, παραμένουν σημαντικοί παράγοντες για την εξάλειψη και το τέλος της επιδημίας του HIV/AIDS. Τις εκστρατείες συντονίζει το ΚΥΦΑ και η εταιρεία επικοινωνίας TREE CREATIVE ROOM, σε συνεργασία με την Ομάδα της Yioli Aristotelous Studios για την παραγωγή των φωτογραφήσεων και των video. Στηρίζει το Υπουργείο Υγείας και η MSD.

Ο Στέφανος Μιχαήλ
Η Χαριτίνη Ηλιάδου
Η Αθηνά Χάλκου
Χρήστος Μιχάλαρος
Η Άννα Μαρία Ευτυχίου μαζί με την Γιόλη Αριστοτέλους


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: