26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία για την εποχή με νεφώσεις -Πότε θα αλλάξει ο...

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία για την εποχή με νεφώσεις -Πότε θα αλλάξει ο καιρός

-

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ψηλές θερμοκρασίες για την εποχή και αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να φέρουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Παρά την καλοκαιρινή αίσθηση που επικρατεί, αναμένονται σταδιακές αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση τις επόμενες ημέρες, πλησιάζοντας πιο φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή.

Οι άνεμοι θα είναι αρχικά μεταβλητοί και ασθενείς, αλλά αργότερα θα στραφούν σε κυρίως νοτιοδυτικούς και βορειοδυτικούς, με ένταση από 3 έως 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη έως λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, 29 στα υπόλοιπα παράλια και 23 στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα σχηματισμού αραιής ομίχλης κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα γίνουν κυρίως βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ, ενώ η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη έως λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, 20 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια, 19 στα υπόλοιπα παράλια και 12 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να φέρουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση και θα κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...