ΚΟΚΟΣ: EΦΥΓΕ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Ο διάσημος Πελεκάνος, Κόκος που κοσμούσε το λιμανάκι της Πάφου με τις βόλτες του προσφέροντας την χαρά σε μικρούς και μεγάλους έφυγε από βαθιά γηρατειά.

Σύμφωνα, με ρεπορτάζ του PafosNet ο κάτοχος και ιδιοκτήτης του εστιατορίου που φέρει και το όνομά του, Pelican Restaurant, Άντρος Παπίρης, ο Κόκος βρισκόταν, λόγω του κορονοϊου απομονωμένος στις ειδικές εγκαταστάσεις που έγιναν για την άνετη διαβίωση του, στην κατοικία του ιδιοκτήτη του.  «Έχοντας φθάσει το ανώτατο προσδόκιμο ζωής του είδους, τα 25 και πλέον χρόνια, ο Κόκος έφυγε πλήρης ημερών και έχοντας το τελευταίο διάστημα αρχίσει να εκδηλώνει έντονα τις συνέπειες του γήρατος. Όμως από ότι ανέφερε στο PafosNet, o κύριος Άντρος Παπίρης το λιμανάκι της Κάτω Πάφου δεν θα παραμείνει πάντως χωρίς «σταρ» με τον θάνατο του Κόκου. Τα τελευταία λίγα χρόνια ο κ. Παπίρης φρόντισε, αντιλαμβανόμενος ότι πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για τον φημισμένο ένοικο του εστιατορίου Pelican, να φέρει ένα δεύτερο πελεκάνο τον οποίο εκπαίδευσε στα βήματα του προκατόχου του.

Το γραφικό λιμανάκι, όμως δεν θα μείνει έτσι γιατί όπως ανέφερε ο Άντρος Παπίρης, ο συνεχιστής της παράδοσης δεκαετιών στο γραφικό λιμανάκι, από τα τέλη της εβδομάδας αυτής, θα αναπληρώσει το κενό του Κόκου και να συνεχίσει να αποτελεί τον κράχτη για τις χιλιάδες των Κυπρίων και ξένων επισκεπτών του λιμανιού, όταν επανέλθει η ομαλότητα.

Πηγή: PAFOSNET

Hot this week

ΠΑΧΥΟΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ: Αναστέλλεται η θανάτωση σπάνιων φυλών-Ικανοποίηση αγροτικών οργανώσεων

Θετική χαρακτηρίζεται η εξέλιξη που σημειώνεται μετά την αναστολή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέντρο έπεσε σε αυτοκίνητα λόγω ισχυρών ανέμων – Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Άτυχοι αλλά και τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητός αλλά ήπιος σεισμός στην Επισκοπή – Χωρίς ανησυχία στους κατοίκους

Σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα στις 16:00 από το Σεισμολογικό...

Topics

ΠΑΧΥΟΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ: Αναστέλλεται η θανάτωση σπάνιων φυλών-Ικανοποίηση αγροτικών οργανώσεων

Θετική χαρακτηρίζεται η εξέλιξη που σημειώνεται μετά την αναστολή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητός αλλά ήπιος σεισμός στην Επισκοπή – Χωρίς ανησυχία στους κατοίκους

Σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα στις 16:00 από το Σεισμολογικό...

ΣΠΙΖΑΕΤΟΣ: Συγκλονιστική διάσωση νεαρού αετού στην Κύπρο – Η ιστορία επιβίωσης που συγκινεί

Συγκίνηση αλλά και έντονο προβληματισμό προκαλεί η πρόσφατη επιχείρηση...

ΠΕΡΟΥ: Ισχυρός σεισμός 5,8 Ρίχτερ τραυμάτισε 27 άτομα – Βίντεο καταγράφουν τη στιγμή της δόνησης

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ...

Related Articles

Popular Categories