14.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΝΑΝΤΕΡ: Νεκροί οι δύο χειριστές του αεροσκάφους

ΚΑΝΑΝΤΕΡ: Νεκροί οι δύο χειριστές του αεροσκάφους

-

Τραγικό τέλος είχαν οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους που είχαν πάει να σβήσουν την πύρινη λαίλαπα. Οι δύο άτυχοι πιλότοι βρήκαν τραγικό θάνατο αφού το αεροσκάφος τους κατέπεσε στην βαθιά χαράδρα.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το Καναντέρ που έπεσε στην Κάρυστο, έκανε βύθιση, εν συνεχεία έκανε ρίψη και κατά την προσπάθεια ανύψωσης βρήκε ο πλωτήρας σε δέντρο και αποκολλήθηκε από το δεξί φτερό. Το αεροπλάνο από την απώλεια στήριξης πήρε κλίση δεξιά, καρφώθηκε σε ρέμα και ανεφλέγη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...