22.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΜΙΑ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ: Δέκα λεπτά σέρνονταν αβοήθητη στο έδαφος η 17χρονη που κτυπήθηκε...

ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ: Δέκα λεπτά σέρνονταν αβοήθητη στο έδαφος η 17χρονη που κτυπήθηκε από αυτοκίνητο-(Βίντεο)

-

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, αναδεικνύοντας το σοβαρό τραυματισμός μιας 17χρονης στη λεωφόρο Αθηνών στην Αθήνα, γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα.

Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να βρίσκεται στο έδαφος, ενώ αυτοκίνητα περνούν δίπλα της με απίστευτη αδιαφορία, χωρίς να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν για να βοηθήσουν. Μόνο ένας οδηγός φαίνεται να σταματά και να προσεγγίζει την κοπέλα, αλλά αντί να τη βοηθήσει, απλά κάνει όπισθεν και ελιγμό για να την αποφύγει.

Λίγο αργότερα, ένας άλλος οδηγός δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία, σταματώντας το όχημά του και την κυκλοφορία για να καλέσει ασθενοφόρο. Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς τις αισθήσεις της και καλυμμένη στα αίματα. Η αδιαφορία που επικρατεί στο βίντεο δείχνει ότι δεν έχει απομείνει έστω και λίγη ενσυναισθησία στο χώρο όπου κινούμαστε και να στείλει το μήνυμα ότι μπορούμε να αυξήσουμε την ευαισθησία και την αλληλεγγύη, ιδίως σε περιπτώσεις κρίσιμης ανάγκης όπως αυτή.

Στο οπτικό υλικό που μετέδωσε το Mega, φαίνεται πως η ανήλικη κειτόταν στο έδαφος επί δέκα ολόκληρα λεπτά αβοήθητη, χωρίς κανένας να της δώσει σημασία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: