ΚΑΙΡΟΣ: Mε βροχή και σκόνη ξεκινάει η Μεγάλη Δευτέρα

Με αραιή σκόνη ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα και μεμονωμένες βροχές ενώ η θερμοκρασία θα ανεβεί σε κανονικά επίπεδα με την εποχή.

Σήμερα, αρχικά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα νοτιοανατολικά. Πολύ σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος σε αρκετές περιοχές, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη σύντομη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και τα ανατολικά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και το απόγευμα στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Μεγάλη Τρίτη, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το ανατολικό μισό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Μεγάλη Τετάρτη,  αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Μεγάλη Πέμπτη, αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα νότια και ανατολικά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδος.

Hot this week

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ «ΛΙΦΤΙΝΓΚ»: Σε Λευκωσία και Άγιο Δομέτιο – Νέες μονοδρομήσεις και αλλαγές στη στάθμευση

Σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρεί ο Δήμος Λευκωσίας, με...

EUROSTAT:«Φωτιά» στις τιμές των καυσίμων τον Αύγουστο – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Κύπρο

Νέα σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι τιμές των καυσίμων στην...

ΠΟΛΩΝΙΑ: Δύο 16χρονοι σχεδίαζαν επιθέσεις σε σχολείο και τζαμί – Είχαν έρθει σε επαφή μέσω διαδικτύου

Δύο 16χρονοι βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας των πολωνικών αρχών...

ALPHA: Ένα παιδικό χαμόγελο που έσβησε πρόωρα και ο ανείπωτος πόνος των γονιών του

Με πόνο και βαθιά συγκίνηση η οικογένεια του μικρού...

ΣΦΟΔΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ: «Έμφραγμα» στη Λεωφόρο Στροβόλου – Αγανακτισμένοι οι οδηγοί, επιστολές σε Τροχαία και Δήμο

Έντονες είναι οι αντιδράσεις και τα παράπονα πολιτών για...

Topics

ALPHA: Ένα παιδικό χαμόγελο που έσβησε πρόωρα και ο ανείπωτος πόνος των γονιών του

Με πόνο και βαθιά συγκίνηση η οικογένεια του μικρού...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Αναποδογυρίστηκε σκυβαλοφόρο – Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, 22...

ΚΑΙΡΟΣ: 33άρια σήμερα και μετά βροχές – Πώς αλλάζει το σκηνικό

Με καλό καιρό ξεκινά η σημερινή ημέρα, ωστόσο το...

Related Articles

Popular Categories