22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Όλα έτοιμα για την αποψινή συναυλία του, στο «Σπίτι της...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Όλα έτοιμα για την αποψινή συναυλία του, στο «Σπίτι της Κύπρου»-Ποιοι ταξίδεψαν στην Αθήνα για απολαύσουν το 15χρονο τενόρο-(Bίντεο-Φώτο)

-

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο 15χρονος τενόρος, Ιωάννης Λιβανός μαζί με τη μητέρα του, Αίμυλη Βασιλειάδου, με αφορμή την δεύτερη ξεχωριστή συναυλία του που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο «Σπίτι της Κύπρου»

Ο ταλαντούχος Ιωάννης Λιβανός θα πραγματοποιήσει το δικό του «Μουσικό Ταξίδι» στο «Σπίτι της Κύπρου» σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 19.00 μετά την πρόσκληση του πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, Σταύρο Αυγουστίδη. Στο πιάνο θα τον συνοδεύει ο Σάββας Σάββα.

Μαζί του, ταξίδευσε ο φύλακας-άγγελος του, η μητέρα του, αλλά και οι φίλοι και θαυμαστές του από την Κύπρο δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, το πόσο πιστεύουν στο ταλέντο του 15χρονου τενόρου. Όσοι, θέλουν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την συναυλία μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα:

https://diavlos.grnet.gr/event/e4369

Ο Γιώργος Παπαδήμας, η Στέλλα Μιχαηλίδου η Αργυρώ Ροτσίδου-Δίπλαρου, ο Χρίστος Αγγελίδης, η Αιμυλη Βασιλειάδου και ο Ιωάννης Λιβανός.

Ο γνωστός ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού μαζί με τον 15χρονο τενόρο

Να θυμίσουμε, ότι ο πολυβραβευμένος 15χρονος τενόρος, Ιωάννης Λιβανός, εμπνευστής της Φιλανθρωπικής Συναυλίας «Μελωδίες Αγάπης» είχε δώσει στην Κύπρου την πρώτη του συναυλία όπου ερμήνευσε τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών. Με την συνοδεία 6μελούς Ορχήστρας υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Μαέστρου από τη Βιέννη, Κωνσταντίνου Δημηνάκη η εκδήλωση παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: