26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: «Μουσικό ταξίδι» σε πέντε γλώσσες-Μια πολυγλωσσική γιορτή τεχνών επί σκηνής

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: «Μουσικό ταξίδι» σε πέντε γλώσσες-Μια πολυγλωσσική γιορτή τεχνών επί σκηνής

-

Ο 16χρονος πολυβραβευμένος τενόρος Ιωάννης Λιβανός, με τη μοναδική του φωνή, θα ερμηνεύσει κομμάτια που εκφράζουν τις ψυχές των λαών, συνδυάζοντας γλώσσες και μελωδίες που αγκαλιάζουν το παγκόσμιο μουσικό τοπίο.

Τη μοναδική μουσική συναυλία παρουσιάζει ο Δήμος Στροβόλου την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Ο νεαρός τενόρος Ιωάννης Λιβανός θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους συναισθηματικές ερμηνείες που θα διατρέξουν διαφορετικούς πολιτισμούς και μουσικές παραδόσεις, αφήνοντας μια ανεξίτηλη σφραγίδα στις καρδιές τους.

Η βραδιά θα είναι γεμάτη μαγεία, καθώς ο Ιωάννης Λιβανός θα συνδυάσει τις γλώσσες και τις μελωδίες του παγκόσμιου μουσικού τοπίου, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία που θα αγγίξει τις ψυχές όλων. Η μαγεία της βραδιάς δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική.

Στη σκηνή θα αναδειχθούν και άλλες τέχνες, όπως ο χορός και το θέατρο, δημιουργώντας μια πολυδιάστατη καλλιτεχνική εμπειρία που θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις του κοινού.

Συμμετοχή άλλων ταλαντούχων καλλιτεχνών, όπως ο Σάββας Σάββα στο πιάνο και πλήκτρα, ο Αντρέας Θεοδώρου στα κρουστά, ο Γιώργος Σταύρου στην κιθάρα και ο Παντελής Κωνσταντίνου στο ηλεκτρικό μπάσο, θα προσθέσει ακόμα περισσότερη μαγεία στη βραδιά.

Οι χορεύτριες Δανάη Καρτούδη, Μπέτυ Ηλιοπούλου, Σωτία Κούκου και Μαριάμ Χαμπίμπ θα παρουσιάσουν χορογραφίες που ενσωματώνουν στοιχεία από διαφορετικές πολιτιστικές παραδόσεις, προσφέροντας ένα οπτικό θέαμα που θα ενισχύσει τη συνολική εμπειρία.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Άννα-Μαρία Ευτυχίου θα αναλάβει το ρόλο της αφηγήτριας, προσφέροντας μια επιπλέον διάσταση στην εκδήλωση.

Αυτή η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια γιορτή της τέχνης, όπου η μουσική, ο χορός και το θέατρο θα συνυπάρχουν αρμονικά, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό. Ο Ιωάννης Λιβανός, με την καλλιτεχνική του ευαισθησία και την ικανότητά του να συνδυάζει διαφορετικές μορφές τέχνης, θα σας οδηγήσει σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Mε τον φύλακα-άγγελο του την μητέρα του, Αιμυλη Βασιλειάδου.

Για εισιτήρια αποταθείτε στο https://www.ticketmaster.cy/showEventInformation.html…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...