Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
7 C
Cyprus

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του πατέρα η Ελεονώρα Μελέτη τίμησε τους άντρες της ζωής της, με μια γλυκιά ανάρτηση δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τον πατέρα της αλλά και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

«Στη πρώτη φωτογραφία είναι ο μπαμπάς μου. Ιδιαίτερος, πανέξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλός άνθρωπος, πιστεύω ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Όχι στη τηλεόραση, στα γραπτά μου… «γράφε» μου έλεγε πάντα.έχει απίστευτο χιούμορ, απίστευτο όμως, κ έναν τρόπο σκέψης που νομίζω έχω κληρονομήσει. Ξέρω πως έχω πάρει από εκείνον όλα μου τα ελαττώματα, αλλά τα πήρα γιατί πάνω του τα έβλεπα τέλεια. Είναι ο μπαμπάς μου κ τον αγαπώ έτσι όπως είναι. Μου λέει πάντα την αλήθεια, δεν με έχει καταπιέσει ποτέ, κ έχει περάσει ώρες να με ακούει να του μιλάω για τα προσωπικά μου, σε μια προσπάθεια μου να μάθω πως σκέφτονται οι άντρες. 3 πράγματα μου έλεγε πάντα πως δεν εξαγοράζονται. Η αγάπη ελευθερία κ η αξιοπρέπεια. Αααα, κ η ευγνωμοσύνη.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε τον άλλο πατέρα στη ζωή μου. Τον πατέρα της κόρης μου. ένας ενεργός, δραστήριος, τρυφερός πατέρας, που σίγουρα η Αλεξάνδρα μεγαλώνοντας θα έχει όλο κ πιο ψηλά μέσα της. Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες του κόσμου… βιολογικούς, θετούς, ενεργούς, χωρισμένους- ενεργούς, σε όλους εκείνους που τους έδωσε η ζωή με όποιον τρόπο το ρόλο του πατέρα…».

Hot this week

ΥΦ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: Προσωρινή παράταση εισόδου για υπηκόους τρίτων χωρών λόγω κρίσης στη Μέση Ανατολή

Το Υφυπουργείο Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας ανακοίνωσε την εφαρμογή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διακοπή νερού στον Ύψωνα για 10 ώρες – Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς σταγόνα

Με τη βρύση… κλειστή θα περάσουν σχεδόν μισή μέρα...

LΙDL ΚΥΠΡΟΥ: Η νέα 360° καμπάνια της – «Όποιος ξέρει, ξέρει»

Η νέα 360° καμπάνια της Lidl Κύπρου αναδεικνύει την...

Topics

ΥΦ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: Προσωρινή παράταση εισόδου για υπηκόους τρίτων χωρών λόγω κρίσης στη Μέση Ανατολή

Το Υφυπουργείο Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας ανακοίνωσε την εφαρμογή...

LΙDL ΚΥΠΡΟΥ: Η νέα 360° καμπάνια της – «Όποιος ξέρει, ξέρει»

Η νέα 360° καμπάνια της Lidl Κύπρου αναδεικνύει την...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Aλαλούμ και σε αυτή την περίπτωση-14.500 ζώα έχουν ήδη θανατωθεί

Έντονη ανησυχία επικρατεί ανάμεσα στους κτηνοτρόφους, καθώς μέχρι στιγμής...

ΥΠΕΣ: 194 καταφύγια εκτός λίστας μετά από ελέγχους – Νέα μέτρα και ειδοποιήσεις μέσω SafeCY (Βίντεο)

Σημαντικά ευρήματα προέκυψαν από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τις...

Related Articles

Popular Categories