Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
10.1 C
Cyprus

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΠΡΗΣ: «Ο γάμος είναι κάτι που το προγραμματίζουμε…»-Η κοινή συνέντευξή τους (Φώτο)

- Advertisement -

Ο Χρίστος Κυπρή και η Ειρήνη Καραγιώργη θεωρούνται από τα νέα ζευγάρια της κυπριακής ζωής. Οι δύο τους έχουν «δέσει» και το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι αφού πλέον γνωρίζουν πολύ καλά ότι η σχέση τους πολύ σύντομα θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους μίλησαν μεταξύ άλλων για τη σχέση τους και το πώς προέκυψε ο έρωτας τους, ποιά είναι τα σχέδια τους για το μέλλον, αλλά και για έναν ενδεχόμενο γάμο.

Όπως δήλωσε η γνωστή ηθοποιός ο γάμος είναι κάτι που το θέλουν και οι δύο, εάν σίγουρα θα ήθελαν να περάσει ένα διάστημα μέχρι να αρχίσουμε να το προγραμματίζουν. Από τη πλευρά του, ο γιατρός δήλωσε ότι θέλουν να είναι βέβαιοι ο ένας για τον άλλον. «Θέλουμε να είμαστε και οι δυο μας βέβαιοι ο ένας για τον άλλο, πριν κάνουμε αυτό το βήμα. Είναι και για τους δυο μας σημαντικός ο γάμος, αλλά πιο σημαντικό είναι το να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχει. Όμως, σίγουρα θα ήθελα να δω την Ειρήνη ντυμένη στα άσπρα».

Το μέλλον για το ζευγάρι φαίνεται να είναι λαμπερό ενώ διευκρίνισαν ότι στην μεταξύ τους σχέση βγάζουν τον αληθινό τους εαυτό. «Δεν έχουμε καθόλου συμβιβασμούς μεταξύ μας, είμαστε και οι δύο μας άνετοι, χωρίς να σκεφτόμαστε το πώς θα εκλάβει ο άλλος κάτι που λέμε. Έχουμε άπειρες συζητήσεις για διάφορα θέματα κοινά, έχουμε κοινές σκέψεις και γενικά πιστεύω και εγώ ότι με την Ειρήνη το μέλλον μας θα είναι όμορφο».

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories