ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ: 50χρονος έδινε ναρκωτικά σε 17χρονο και τον κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία χρόνια

Μια πραγματικά φρικιαστική ιστορία ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από την καταγγελία ενός 17χρονου, ο οποίος έσπασε τη σιωπή του μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, μιλώντας για τα φρικτά βασανιστήρια που βίωσε στα χέρια του 50χρονου Δ.Κ..

Ο έφηβος για τρία ολόκληρα χρόνια βιαζόταν επανειλημμένα από τον 50χρονο, που του χορηγούσε ταυτόχρονα διεγερτικά ναρκωτικά, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις ειδεχθείς πράξεις του με σκοπό τον εκβιασμό του θύματος, αλλά και για δική του ευχαρίστηση! Το μαρτύριο του νεαρού ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν ήταν μόλις . Ο κατηγορούμενος γνώρισε το παιδί μέσω φιλικής επαφής και αμέσως έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο. Με ιδιαίτερο τρόπο κατάφερε να το προσεγγίσει: μερικά δώρα, ωραία λόγια και φυσικά ψυχολογική υποστήριξη σε όλα όσα περνούσε ο νεαρός λόγω της εφηβείας του. Το παιδί βρήκε ένα στήριγμα και μια παρέα που το εξίταρε. Δεν γνώριζε όμως ότι έτσι έπεφτε σε μια φρικτή παγίδα.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή ήταν καθοριστική. Ο 47χρονος τότε άνδρας φέρεται να εισήγαγε το παιδί σε ένα νοσηρό κόσμο. Με «εργαλείο» χάπια, κοκαΐνη, αλλά και την ουσία μεφεδρόνη, το νεαρό αγόρι έγινε σεξουαλικό υποχείριό του. Το πραγματικό πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη είχε πλέον αποκαλυφθεί. Με «όπλο» τις κάμερες στο εντυπωσιακό σπίτι του στου Ψυρρή, ο κατηγορούμενος άρχισε να εκβιάζει και να απειλεί το νεαρό. Όχι μόνο για να μη μιλήσει, αλλά και για να μη διακόψουν τις «επαφές» τους.

Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και για τρία ολόκληρα χρόνια, ο νεαρός πήγαινε πειθήνια στον τόπο του μαρτυρίου του, στο κέντρο της Αθήνας. Οι γονείς του νεαρού δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Ο νεαρός προφανώς και δεν μιλούσε, ενώ όταν η κουβέντα έφτανε στον κατηγορούμενο, τότε ακούγονταν μόνο καλά λόγια. Η αρχή του τέλους προέκυψε την περασμένη Τρίτη. Ο νεαρός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και περιέγραψε τα πάντα στη μητέρα του. Εκείνη δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και απευθύνθηκε στην αστυνομία. Ωστόσο, η συστολή που ένιωθε το παιδί ήταν απαγορευτική για να επισκεφθεί τη ΓΑΔΑ. Γι’ αυτό την αστυνομία εκπροσώπησε ειδικός παιδοψυχολόγος, που πήγε στο σπίτι του για να του πάρει κατάθεση. Αυτό ήταν αρκετό για τις Αρχές, προκειμένου να κινηθούν. Το πρωί της Τετάρτης, η Ασφάλεια Αθηνών που ανέλαβε την υπόθεση πήγε στου Ψυρρή και εντόπισε τον κατηγορούμενο στο σπίτι του.

Να σημειωθεί ότι ο 50χρονος Δ.Κ., ο οποίος βαρύνεται με τις παραπάνω κατηγορίες, είναι ένας άνθρωπος αρκετά γνωστός στο κέντρο της Αθήνας, αλλά χωρίς να εμφανίζεται πολύ συχνά. Χαρακτηρίζεται από σεμνότητα και μια μυστήρια προσωπικότητα, ενώ έχει έφεση στην εικαστική τέχνη. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα αλλά και χρόνο στη διαμόρφωση της περιουσίας τους στου Ψυρρή, σε συγκρότημα διαμερισμάτων Airbnb με υψηλή αισθητική και καλό γούστο. Αρέσκεται στα ταξίδια με ιστιοπλοϊκό, ενώ με τα εικαστικά έχει ασχοληθεί από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία.


Πηγή: Εφημερίδα «Οntime» στις 24/6

Hot this week

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: Πρωτοφανής απαγόρευση εισόδου στον Πατριάρχη στον Ναό του Παναγίου Τάφου την Κυριακή των Βαΐων

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ιερουσαλήμ, καθώς – σύμφωνα με...

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Η φωνή που με μεγάλωσε — και το «ίσως μια άλλη φορά» που έμεινε για πάντα

Από μικρό παιδί άκουγα τη Μαρινέλλα, ακόμα κι αν...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ: Τρεις μητέρες καταθέτουν τη δική τους αλήθεια στη «Φωνή της Μητέρας»

Τρεις γυναίκες που βίωσαν την απώλεια των παιδιών τους...

Topics

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: Πρωτοφανής απαγόρευση εισόδου στον Πατριάρχη στον Ναό του Παναγίου Τάφου την Κυριακή των Βαΐων

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ιερουσαλήμ, καθώς – σύμφωνα με...

ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξη μόνο στο ημερολόγιο – βροχές και καταιγίδες επιμένουν

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ο καιρός στην Κύπρος θυμίζει...

ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΟΚΕΔΑΡΑ: Οι κάτοικοι έτρεξαν να τα φροντίσουν

Μια μικρή αλλά συγκινητική κοινότητα αναλαμβάνει δράση για τα...

Related Articles

Popular Categories