ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΟΛΑΙΝ: – Έτοιμοι να καταθέσουν οι γονείς και ο αδελφός του πιλότου – Δεν δέχτηκε να δει τον πατέρα του ο Μπάμπης

Πέντε μήνες μετά την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον 33χρονο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, και για πρώτη φορά, αναμένεται να περάσουν την πόρτα του ανακριτή τόσο ο αδελφός του συζυγοκτόνου πιλότου όσο και οι γονείς του.

Παράλληλα, νέες απαντήσεις θα κληθεί να δώσει και ο ίδιος ο δολοφόνος γύρω από τα στοιχεία που φαίνεται πως προκύπτουν τόσο από την άρση του τηλεφωνικού όσο και του τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού, την ώρα, μάλιστα, που εκκρεμεί η απάντηση από την Κίνα για το αν η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας αφαιρέθηκε πριν ή μετά το στυγερό έγκλημα. Υπενθυμίζεται ότι η κάμερα ασφαλείας στάλθηκε στη χώρα που κατασκευάστηκε καθώς μέχρι στιγμής δεν ήταν δυνατόν να δοθεί οριστική απάντηση για τον ακριβή χρόνο που ο πιλότος έβγαλε την κάρτα μνήμης από το μηχάνημα. Όπως είναι γνωστό, οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών είχαν κάνει λόγο για αφαίρεσή της πολλές ώρες πριν δολοφονηθεί η 20χρονη νεαρή μητέρα, γεγονός που απέδιδε προμελέτη στο έγκλημα και αποδομούσε τον ισχυρισμό του Αναγνωστόπουλου ότι σκότωσε τη γυναίκα του πάνω σε καβγά.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, που σχολιάζοντας το θέμα της επιμέλειας της κόρης του Λυδίας, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, παραμένει το μόνο πρόσωπο που ουσιαστικά μπορεί να ρίξει φως στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κάποια κατάθεση ούτε στην αστυνομία ούτε στον ανακριτή. Αυτό αναμένεται να γίνει καθώς ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων με τα νέα στοιχεία που θα παραλάβει ο ανακριτής. Αξίζει να σημειωθεί ότι άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί για άλλα πέντε άτομα εκτός από τον πιλότο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, η αποκάλυψη ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν δέχτηκε να δει τον πατέρα του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται από τον Ιούνιο, έκανε φίλη της μητέρας του 33χρονου πιλότου, που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια:

«Συνήθως οι γονείς του πιλότου δεν βγαίνουν έξω. Γέρασαν πριν την ώρα τους. Της είπα πως όλα θα ξεπεραστούν και μου απάντησε “Τα πράγματα είναι δύσκολα, δυστυχώς δεν θα ξεπεραστούν ποτέ”. Έχω ακούσει ότι μόνο η μητέρα του έχει επισκεφθεί τον πιλότο στη φυλακή, τον πατέρα του δεν τον δέχθηκε, δεν ξέρω γιατί», είπε.

Πηγή: in.gr

Hot this week

FLYDUBAI: Ήθελε να συντρίψει το αεροσκάφος στο Τελ Αβίβ ο συγκυβερνήτης – Νέα στοιχεία για το σχέδιο

Νέα, ιδιαίτερα σοβαρά στοιχεία έρχονται στο φως για την...

APARNA: Η αγάπη του γιου της για την πίτσα έγινε μια ευκαιρία ζωής για ανθρώπους με αυτισμό

Μερικές φορές μια επιχειρηματική ιδέα δεν ξεκινά από μια...

ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ: Η επίθεση σε διανομέα στη Λεμεσό και η αυτεπάγγελτη έρευνα της Αστυνομίας

Ένα περιστατικό βίας στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου της...

ΚΑΥΣΙΜΑ: Νέο χτύπημα στην τσέπη – Ακόμη 3 σεντ πάνω οι τιμές μέσα στην εβδομάδα

Νέα επιβάρυνση περιμένει τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές των...

ΟΡΕΝ ΑΝΟΛΙΚ: «Εις το επανιδείν» -Μετά από πέντε χρόνια αποχαιρετά την Κύπρο

Πριν από πέντε χρόνια έφτασε στην Κύπρο ως πρέσβης...

Topics

APARNA: Η αγάπη του γιου της για την πίτσα έγινε μια ευκαιρία ζωής για ανθρώπους με αυτισμό

Μερικές φορές μια επιχειρηματική ιδέα δεν ξεκινά από μια...

ΚΑΥΣΙΜΑ: Νέο χτύπημα στην τσέπη – Ακόμη 3 σεντ πάνω οι τιμές μέσα στην εβδομάδα

Νέα επιβάρυνση περιμένει τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές των...

ΟΡΕΝ ΑΝΟΛΙΚ: «Εις το επανιδείν» -Μετά από πέντε χρόνια αποχαιρετά την Κύπρο

Πριν από πέντε χρόνια έφτασε στην Κύπρο ως πρέσβης...

ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η συλλογή της Alpha Bank στο Λεβέντειο Μουσείο Λευκωσίας

Οι δύο οργανισμοί παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Κύπρο...

Related Articles

Popular Categories