ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Σε μια αξιέπαινη προσπάθεια που αξίζει συγχαρητήρια προέβη ο Δήμος Στροβόλου στην περιοχή του Αρχαγγέλου. Μέρος των οργανωμένων πάρκων και των γύρω περιοχών έχουν ήδη καθαρισθεί από τα ξερά χόρτα βάση προγράμματος που είχε θέσει παλιότερα ο Δήμος.

Ένα επίγειο παράδεισο απολαμβάνουν πλέον οι κάτοικοι της περιοχής του Αρχαγγέλου αφού μέρος της περιοχής έχει ολοκληρώσει τις εργασίες καθαρισμού των πάρκων αλλά και της γύρω περιοχής που γειτνιάζει με ευκαλύπτους. Ο Δήμος Στροβόλου εδώ και λίγες ημέρες έχει καθαρίσει τους οργανωμένους χώρους πρασίνου από τα ξερά χόρτα ενώ έχει προβεί και σε κλάδεμα των δέντρων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε 73 από τα 100 πάρκα και οργανωμένους χώρους πρασίνου, οι οποίες ξεκίνησαν όταν ήρθησαν τα περιοριστικά μέτρα για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού με προτεραιότητα στα πάρκα με παιδικές χαρές.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο στις 22 Ιουνίου λόγω εργασιών συντήρησης-Πότε ανοίγει

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι το Δημοτικό...

Topics

Η LIDL ΚΥΠΡΟΥ θωρακίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τη νέα εταιρική δέσμευση «Full εγγύηση Lidl»

Η εταιρεία εισάγει πολιτική επιστροφής χρημάτων στα φρέσκα προϊόντα,...

Η ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ της COSMOS Insurance αναδεικνύει ό,τι πραγματικά χρειάζεται ασφάλεια

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της COSMOS Insurance έρχεται να...

Related Articles

Popular Categories