17.4 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΩΓΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ: «Προσγειώθηκε» ένα παπαγαλάκι στην αυλή του σπιτιού του Δημάρχου Λευκωσίας-Θεωρείται...

ΓΩΓΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ: «Προσγειώθηκε» ένα παπαγαλάκι στην αυλή του σπιτιού του Δημάρχου Λευκωσίας-Θεωρείται από πολλούς ως σημάδι τύχης και θετικής ενέργειας

-

Στην αυλή του Δημάρχου Λευκωσίας Χαράλαμπου Προύντζου στην Έγκωμη, βρέθηκε ένα παπαγαλάκι. Η σύζυγός του, Γωγώ Αλεξανδρινού, κάνει έκκληση στους χρήστες του διαδικτύου να κοινοποιήσουν την πληροφορία, ώστε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ή ψάχνει το παπαγαλάκι του, καλείται να επικοινωνήσει μαζί της.

«Προσγειώθηκε στην αυλή μας στην Έγκωμη ένα πανέμορφο παπαγαλάκι. Αν το έχασε κάποιος, παρακαλώ να μας το περιγράψει και θα του το παραδώσουμε. Please share!»

Πάντως, η επίσκεψη ενός παπαγάλου θεωρείται από πολλούς ως σημάδι τύχης και θετικής ενέργειας. Σε διάφορες κουλτούρες και παραδόσεις, τα πουλιά γενικά και ειδικά οι παπαγάλοι συνδέονται με καλούς οιωνούς, ευημερία και ευτυχία. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο πολύχρωμο φτέρωμά τους, που συμβολίζει χαρά και ζωντάνια, ή στην ικανότητά τους να μιμούνται ήχους, που συχνά θεωρείται ως σημάδι επικοινωνίας και σύνδεσης.

Παρόλο που δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη για τέτοιες πεποιθήσεις, η εμφάνιση ενός παπαγάλου μπορεί να φέρει χαρά και να θεωρηθεί ως θετικό σημάδι από εκείνους που πιστεύουν σε τέτοιες συμβολικές ερμηνείες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: