25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: H υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μόρφου αγκαλιά με τον μονάκριβο της,...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: H υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μόρφου αγκαλιά με τον μονάκριβο της, Βασίλη-(Φώτο)

-

Η Γιώτα Κουφαλίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μόρφου, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ενεργό της παρουσία στα κοινά. Στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώνει με πολλή αγάπη, συχνά την συνοδεύει ο μονάκριβος γιος της, Βασίλης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα πρόσωπα της ζωής της.

Σε πρόσφατη φιλανθρωπική εκδήλωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταύρου, ο μικρός Βασίλης βρέθηκε στις πρώτες θέσεις μαζί με τον πατέρα του και σύζυγο της Γιώτας, Στέλιο Έλληνα. Οι δύο άνδρες της ζωής της την υποστήριξαν και χειροκρότησαν την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε.

Η Γιώτα Κουφαλίδου, γνωστή για την εργατικότητα, την δύναμη, την θετική ενέργεια και τον ακούραστο χαρακτήρα της, δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο των εκδηλώσεων διευθύνοντας παράλληλα τη σχολή TopModels όπως επίσης και το Top Models Agency.

Τώρα, με το νέο της εγχείρημα να διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της επαρχίας Μόρφου, επιδιώκει να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί για το καλό των νεότερων γενιών.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, η Γιώτα Κουφαλίδου θα βρεθεί στο εκλογικό κέντρο μαζί με την οικογένειά της, ελπίζοντας να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και να κάνει τους παππούδες και γονείς της, που έχουν φύγει από τη ζωή, ακόμη πιο περήφανους για την προσφορά και την αφοσίωσή της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...