13.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ: To συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του 3χρονου που πάσχει από σπάνιο...

ΓΙΩΡΓΟΣ: To συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του 3χρονου που πάσχει από σπάνιο σύνδρομο -Η οικογένεια είχε χάσει το πρώτο της παιδί από την ίδια αιτία (Βίντεο)

-

Ελπίδα για ζωή και χαμόγελα αισιοδοξίας έφερε στην οικογένεια του τρίχρονου Γιώργου η είδηση ότι βρέθηκε συμβατός δότης μυελού των οστών που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του.  Η μητέρα του Ελένη, σε μήνυμα της στο διαδίκτυο ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν ώστε ο μικρούλης να μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Πηγή εικόνας: Star

Ο μικρούλης νοσεί από λοιμώδη μονοπυρήνωση αλλά και από ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται αιμοφαγοκυτταρικό. Πρόκειται για ένα γονιδιακό σύνδρομο που ενεργοποιείται από μια απλή λοίμωξη του αναπνευστικού και αν δε γίνει άμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών, πλήττει τα ζωτικά όργανα του παιδιού. 

«Η συγκίνηση μας είναι απερίγραπτη…Έγινε το θαύμα χάρη σε εσάς!!!Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όμως δεν θα σταματήσουμε εδώ!!! Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη!!! Ο Θεός να σας έχει όλους καλά για το καλά που κάνατε και θα συνεχίσετε να κάνετε!!! Συνεχίζουμε!!!».

Η Ελένη, η μητέρα του μικρού Γιώργου, έκανε ένα μεγάλο αγώνα μαζί με τους γιατρούς, ώστε να βρεθεί συμβατός δότης, ο οποίος θα χαρίσει στον γιο της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη. Δεν περιμέναμε πραγματικά τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο» δήλωσε συγκινημένη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: