ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ: Aυτοδίδακτος ζωγράφος στηρίζει τον Λούκα Σταύρου δίνοντας του, «Κουράγιο»-Απεικονίζονται προσωπογραφίες των κατεχομένων χωριών μας (Φώτο)

Για ακόμη μια φορά ένας συνάνθρωπος μας, δείχνει τη μεγαλοψυχία της καρδιάς του με το αστείρευτο ταλέντο του προσφέροντας ένα από τα έργα του στο μικρό μαχητή Λούκα Σταύρου. Ο Γιώργος Μαύρος ετοίμασε ένα πίνακα και ψάχνει αγοραστή για να στηρίξει την οικογένεια του 8χρονου αγοριού.

Την είδηση γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ιάσονος ο οποίος κατάγεται από την Πάφο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ανάγκη να συνεισφέρει και εκείνος με το δικό του τρόπο στην οικογένεια του Λούκα.

«Ο κύριος Γιώργος Μαύρος είναι ένας αυτοδίδακτος ζωγράφος από την Πάφο και για ακόμη μια φορά στηρίζει έμπρακτα τον συνάνθρωπο του και συγκεκριμένα τον μικρό Λούκα Σταύρου από την Πάφο που δίνει τον δικό του αγώνα και μας χρειάζεται όλους στο πλευρό του. Ο καταξιωμένος ζωγράφος ετοίμασε τον πιο κάτω πίνακα και ψάχνει εκείνον που θα τον αγοράσει, με το ποσό να δίνεται εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια του μικρού Λούκα. Ο πίνακας έχει τον τίτλο: Κουράγιο και έχει διαστάσεις 1×1 και είναι φτιαγμένος με λαδομπογιές.  Τιμή: 1500 ευρώ (Όλα τα χρήματα θα δοθούν για τη θεραπεία του μικρού Σταύρου) . Απεικονίζονται σε προσωπογραφίες η Μόρφου, η Κερύνεια και η Αμμόχωστος. Οι τρεις κατεχόμενες πόλεις μας μπροστά στα συρματοπλέγματα του διαχωρισμού, δίνουν Κουράγιο η μία στην άλλη. Κοινοποιήστε για να βοηθήσουμε!».

Hot this week

OPEN HOUSE NICOSIA: Εμβληματικά κτίρια ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό-Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία

Σημαντικά κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική αξία θα...

ΕΛΕΝΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ: Απαράδεκτοι βανδαλισμοί σε σχολεία – «Τα σχολεία μας είναι χώροι μάθησης, πολιτισμού και προόδου» (Φώτο)

Σοβαρές ζημιές και εικόνες εγκατάλειψης καταγράφηκαν σε σχολικές μονάδες...

Topics

Related Articles

Popular Categories