20.1 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ: Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ: Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ

-

Νέες καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την εξομολόγηση της ηθοποιού Ζέτας Δούκα. Ο ένας μετά τον άλλο οι ηθοποιοί καταγγέλλουν τον ηθοποιό –σκηνοθέτη, Γιώργο Κιμούλη για τα όσα βίωσαν στο πλευρό του.

Λίγη ώρα μετά τα όσα κατάγγειλε η Ζέτα Δούκα, ο ηθοποιός Φάνης Παυλόπουλος μέσω ανάρτησης του στα κοινωνικά δίκτυα μίλησε για τη δική του εμπειρία στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη.

Ο ηθοποιός Φάνης Παυλόπουλος

«20 χρόνια μετά. 3 χρόνια στη σχολή του. 3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση, κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς. Διέλυσε ένα ολόκληρο έτος, φιλίες, κατέστρεψε προσωπικότητες, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μπορούσε. Την τελευταία ώρα μιλάω με συμφοιτητές που κλαίνε με λυγμούς γιατί θυμήθηκαν τι ζούσαμε αυτά τα χρόνια στη σχολή του. Σήμερα συνειδητοποίησα γιατί, όταν κάποιοι με ρωτάνε σε ποια δραματική σχολή να δώσουν εξετάσεις, δίνω πάντα την ίδια απάντηση. ‘Σε καμία’» καταλήγει».

Σε καταγγελία όμως προέβη και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού η οποία σε μακροσκελή ανάρτησή της ευχαριστεί την Ζέτα Δούκα που της έδωσε το θάρρος και της έδειξε τον τρόπο να μιλήσει.

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού

«Γιατί τώρα;
Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.
Με φόβισες. Με τρόμαξες…
Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.
Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».
Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν.
Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.
Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.  @zetadouka , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα.
Ως εδώ όμως.  #nowisourtime #σοφίαμπεκατώρου
*Από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή»
{Σε παρακαλώ μην επιστρέψεις}»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: