19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ: Ο μικρός φίλαθλος που συγκίνησε το Πανελλήνιο-Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ: Ο μικρός φίλαθλος που συγκίνησε το Πανελλήνιο-Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω των ανεπαρκών υποδομών-(Φώτο)

-

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης, o νεαρός φίλαθλος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα βρέθηκε στο OPAP Arena για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα. Ο μικρός μαθητής, ο οποίος συγκίνησε το Πανελλήνιο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή T-live, όπου μίλησε για την εμπειρία του στο γήπεδο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο του λόγω των ανεπαρκών υποδομών.

Ο Γιαννάκης εξήγησε ότι στο σχολείο του υπάρχει μόνο μία ράμπα στο κάτω μέρος του προαυλίου, που του επιτρέπει να έχει πρόσβαση στο κυρίως κτίριο, το κυλικείο και τις αίθουσες που βρίσκονται εκεί. Ωστόσο, οι αίθουσες πληροφορικής και γεωγραφίας βρίσκονται στον δεύτερο όροφο, όπου δεν μπορεί να πάει χωρίς βοήθεια.

Συχνά αναγκάζεται να φωνάζει κάποιον δικό του άνθρωπο για να τον ανεβάσει, κάτι που δημιουργεί δυσκολίες στην καθημερινή του εκπαίδευση. Οι καθηγητές του τον ρωτούν γιατί δεν ανεβαίνει επάνω, και ο ίδιος απαντάει ότι δεν έχει κάποιον να τον βοηθήσει.

Στη συνέντευξή του, ο Γιαννάκης μίλησε επίσης για την χαρά του με την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος τόνισε ότι είναι ο “Γιάννης όλων των ομάδων” και εξέφρασε την περηφάνια του που οι προβλέψεις του για τις επιτυχίες των ελληνικών ομάδων επιβεβαιώθηκαν. Παρόλο που είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι χάρηκε εξίσου για την επιτυχία του Ολυμπιακού, δείχνοντας το αθλητικό του πνεύμα και την αγάπη του για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο μικρός αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στη φανέλα του Ελ Κααμπί, δηλώνοντας ότι είναι συλλεκτική και θα την κρατήσει ως ενθύμιο, τονίζοντας την ιδιαίτερη αγάπη του για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Η ιστορία του μικρού Γιαννάκη συγκινεί και αναδεικνύει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες στην καθημερινή τους ζωή, ενώ παράλληλα δείχνει την αφοσίωσή του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Να θυμίσουμε ότι πριν διάστημα ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, είχε συγκλονίσει τους πάντες στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αναφέροντας ότι το μεγάλο όνειρο ήταν να γίνει αθλητής του ΠΑΟΚ. Τότε, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν το μεγάλο όνειρο του μικρού Γιαννάκη ανακοινώνοντας πώς ο μικρός Γιαννάκης είναι πλέον αθλητής της ομάδας Στίβου.

Τα δύο αδέλφια Γιάννης και Ευθύμης τιμήθηκαν στα βραβεία ΠΣΑΠΠ, τα οποία είναι φίλαθλοι ο ένας της ΑΕΚ και ο άλλος του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης και ο αδελφός του, έγιναν ιδιαίτερα γνωστά στον περσινό τελικό μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να φορούν το καθένα τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΠΣΑΠΠ για την βράβευση των κορυφαίων της περασμένης σεζόν, τα δύο αδέρφια τιμήθηκαν για το πάθος τους για το ποδόσφαιρο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: