21.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ»: Χρειάζονται εθελοντές για την μεγάλη...

«ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ»: Χρειάζονται εθελοντές για την μεγάλη αλυσίδα αγάπης που αγκαλιάζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη-Θα καταρρίψουν το ρεκόρ Γκίνες

-

Μια ξεχωριστή στιγμή με στόχο να καταρρίψουν το ρεκόρ Γκίνες για να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν ανάγκη, υλοποιώντας την πρωτοβουλία της Εβίτα Κωνσταντίνου, θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Τα «Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ» ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια αλυσίδα αγάπης που θα αγγίξει κάθε γωνιά και κάθε σπίτι. Στόχος να βοηθήσουν οικογένειες που νοσηλεύονται αλλά και να καταρρίψουν το ρεκόρ Guiness σχηματίζοντας μια αλυσίδα από λούτρινα αρκουδάκια.Η Ronald McDonald House Charities Cyprus στηρίζει την εκδήλωση και την πρωτοβουλία φέρνοντας τις οικογένειες και τους φίλους μαζί για μια ξεχωριστή στιγμή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου μεταξύ 11.00 με 18.00 στο γήπεδο Αετού στη Λεμεσό ενώ τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου του RMHC Κύπρου. Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη.

Ήδη υπάρχουν αρκετοί εθελοντές που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση όμως χρειάζονται περισσότεροι. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε αυτή η φιλανθρωπική κίνηση υλοποιηθεί με επιτυχία να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 96402048 ή να πάρει πληροφορίες από διαδικτυακά από το φβ.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61553065730794

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, μουσική, περίπτερα με φαγητό και δροσερά ροφήματα. Επίσης, θα διατίθενται προς πώληση λούτρινα αρκουδάκια σε προνομιακές τιμές.


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: