25.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ: O χαμογελαστός αθλητικογράφος που άφησε εποχή- «Πρέπει να ξέρεις που...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ: O χαμογελαστός αθλητικογράφος που άφησε εποχή- «Πρέπει να ξέρεις που να σταματάς…» (Βίντεο+Φώτο)

-

Έχοντας στην καριέρα του καταγράψει χιλιάδες εκπομπές αθλητικού περιεχομένου αλλά και μια αξιοζήλευτη πορεία μέσα στο χώρο της δημοσιογραφίας της Κύπρου, ο Ανδρέας Πογιατζής δίνει την θέση του, στους νεότερους γνωρίζοντας καλύτερα από όλους ότι για εκείνον έχει κλείσει ένας υπέροχος κύκλος στην καριέρα του χωρίς ωστόσο να ξεχνά ποτέ τι του έχει προσφέρει.

Ο γνωστός αθλητικογράφος Ανδρέα Πογιατζής μίλησε στην εκπομπή «Όμορφη μέρα κάθε ημέρα» και στην δημοσιογράφο Έλενα Μακρή αποκαλύπτοντας στην κάμερα πώς περνά πλέον τις ημέρες του, μακριά από το ΡΙΚ.

«Μου λείπει το ΡΙΚ. Είμαι ευγνώμων…ήταν η καθημερινότητα μου. Ήμουν 32 με 33 χρόνια…Ήταν το δεύτερο σπίτι μου…Λυπάμαι όταν ακούω κάποιους ότι στο ΡΙΚ ότι δεν διδασκόμαστε, μας βοήθησε αφάνταστα. Όλες οι στιγμές είναι στην σκέψη μας…».

Οι θύμισες και οι γλυκές αναμνήσεις έχουν μείνει στο μυαλό του γνωστού αθλητικογράφου και περιγράφοντας εμπειρίες ζωής και της καριέρας του γελά και αναπολεί εκείνα τα χρόνια.  Το πρωϊ ο ίδιος πάει για 40λεπτά περπάτημα και αργότερα πάει στο καφέ «La Petit Rex» που διατηρεί η κόρη του στη Λευκωσία. Εκεί βρίσκεται σε καθημερινή βάση όπου συναντά τους φίλους του περισσότερο του ποδοσφαίρου και συζητούν, τι άλλο τα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα.

Αργότερα, ο Ανδρέας Πογιατζής πηγαίνει σπίτι όπου βρίσκει τα τέσσερα εγγονάκια του, τα οποία έχει δύο από τη κόρη του και δύο από το γιο του. Ο ίδιος στην συνέντευξή του δηλώνει ότι είναι η μεγαλύτερη χαρά του ενώ δεν τους χαλά χατίρι παίζοντας μαζί τους. Θυμάται ότι όταν ήταν εκείνος μικρός και ο πατέρας του, του έδινε λεφτά για να αγοράσει σάντουιτς δεν έτρωγε αλλά αγόραζε εφημερίδα. «Ιδιαίτερα τις ελληνικές εφημερίδες που αγόραζα για να ενημερωθώ…Όταν άνοιξε μια εκπομπή για το ΠΡΟΠΟ πήγα και έκανα αίτηση. Δεν είχα ιδέα…Και τότε ξεκίνησε η ανοδική πορεία…».

Ο ίδιος εισπράττει πολύ αγάπη από τον κόσμο και αυτό για τον ίδιο είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Θεωρεί ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του και πρέπει να δουλέψουν και οι νεότεροι… «Πρέπει να ξέρεις που να σταματάς…».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: