ΤΡΟΟΔΟΣ: Aυξημένη η κίνηση προς τις ορεινές περιοχές-Βροχές και χιόνια προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην περιοχή Τροόδους και στις ορεινές περιοχές. Η Αστυνομία έχει λάβει προληπτικά μέτρα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης και τη διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας. Λόγω παγετού, ο δρόμος Πλατρών – Τροόδους είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Δευτέρα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ το βράδυ πιθανό να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις μετά τις μεσημβρινές ώρες, πιθανόν να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!…»: Μια Κυριακή γεμάτη διασκέδαση, προσφορά και ευκαιρίες για επιχειρήσεις και δημιουργούς

Μια διαφορετική οικογενειακή ημέρα ετοιμάζεται στη Λεμεσό και καλεί...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Στη σύλληψη 33χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λάρνακα,...

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: 45χρονος στην επαρχία Λάρνακας- Τον αναζητούν οι Αρχές για υπόθεση κλοπής-(Φώτο)

Τον 45χρονο Αντρέα Σάββα αναζητά η Αστυνομία, στο πλαίσιο...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Στη σύλληψη 33χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λάρνακα,...

ΘΑΝΑΤΟΣ 3ΧΡΟΝΟΥ: Ζήτησε αναστολή της ποινής ο 37χρονος πατέρας

Ο 37χρονος πατέρας του τρίχρονου αγοριού που έχασε τη...

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για 4 ημέρες ο 18χρονος – Δεύτερη σύλληψη για τον θάνατο του γάτου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα ο 18χρονος...

Η ηλεκτρική Mercedes Benz GLC αναδείχθηκε German Premium Car of the Year

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Mercedes-Benz GLC κατέκτησε τον τίτλο...

Related Articles

Popular Categories