ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ: Τουρίστας κέρδισε 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε κουλοχέρι του αεροδρομίου-Τύχη βουνό

Το ταξίδι της ζωής του έκανε ένας τουρίστας, ο οποίος για ευνόητους λόγους προτίμησε να διατηρήσει κρυφή την επωνυμία του. Βρέθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας, όπου κέρδισε 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Η τύχη του χαμογέλασε όταν είδε έναν κουλοχέρη στο αεροδρόμιο. Αποφάσισε να τζογάρει και τελικά έφυγε πλουσιότερος κατά 1,3 εκατομμύρια δολάρια. Λίγο αργότερα, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου επιβεβαίωσαν τα νέα και έσπευσαν να συγχαρούν τον τυχερό επιβάτη με μια ανάρτηση στο facebook.

«Επιβεβαιώνουμε! Ένας τυχερός παίκτης κέρδισε 1,3 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας σε ένα από τους κουλοχέρηδες του αεροδρομίου. Αυτός είναι ένας τρόπος να ολοκληρώσετε τις διακοπές σας ως εκατομμυριούχος!»

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Harry Reid» διαθέτει επί του παρόντος περισσότερους από 1.400 κουλοχέρηδες για τους επισκέπτες του. Οι κουλοχέρηδες έκτοτε έχουν αποφέρει έσοδα άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων τα τελευταία 36 χρόνια, σύμφωνα με το The Las Vegas Review-Journal και τη θυγατρική του FOX KVVU-TV.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπιδότοπος έξω από το Κοιμητήριο Πολεμιδιών – «Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς…»-(Βίντεο)

Απαράδεκτη είναι η εικόνα που καταγράφεται έξω από το...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του σε οικοδομή– Στο χειρουργείο 24χρονος

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε ανεγειρόμενη...

FRΟNTEX: Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι αξιωματικοί που βλέπουμε στα αεροδρόμια της Κύπρου

Αν έχετε ταξιδέψει το τελευταίο διάστημα από ή προς...

ΤΡΙΗΜΕΡΟ: Κι’ εκεί που περιμέναμε τον 15Αύγουστο, ο καιρός αλλάζει – Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Κι’ εκεί που περιμέναμε τον Δεκαπενταύγουστο με ήλιο, θάλασσα...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του σε οικοδομή– Στο χειρουργείο 24χρονος

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε ανεγειρόμενη...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΛΕΟΠΑ: Θλίψη στον χώρο του θεάτρου για τον θάνατο της νεαρής ηθοποιού

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου προκαλεί η είδηση...

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005: 21 χρόνια μετά, οι 121 που παραμένουν ζωντανοί στη μνήμη μας

Υπάρχουν ημερομηνίες που δεν χρειάζεται να τις σημειώσεις σε...

ΣΤΟΥΡΜΠΡΙΤΖ: Η φωτιά έφτασε στα σπίτια – Καίγονται κατοικίες, εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες-(Βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Στούρμπριτζ, στην κεντρική Αγγλία, όπου...

Related Articles

Popular Categories