ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ: Ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση της Υπουργού Υγείας-Αναμένουν να πληρωθούν τα κενά

Ικανοποιημένοι είναι οι γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου μετά την εξαγγελία ότι το τμήμα θα στελεχωθεί με μόνιμο ψυχολόγο και σταθερή παρουσία κοινωνικού λειτουργού.

Ένα θέμα που έπρεπε να επιλυθεί εδώ και χρόνια πήρε το δρόμο της επίλυσης μετά από προσπαθειών τόσο των γονέων αλλά και όσων στηρίζουν ένθερμα την Παιδοογκολογική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου. Σε ανάρτησή τους, οι γονείς του Συνδέσμου χαιρετίζουν την απόφαση διευκρινίζοντας παράλληλα ότι οι προσπάθειες θα συνεχίζουν μέχρι να πληρωθούν τα κενά που υφίστανται.

«Ως Σύνδεσμος Γονέων του Παιδογκολογικού, εκφράζουμε μεγάλη ικανοποίηση για την ανταπόκριση της Υπουργού Υγείας στο διαχρονικό αίτημα του Παιδογκολογικού τμήματος, του Συνδέσμου Γονέων και όλων των ΜΚΟ που στηρίζουν την Κλινική για στελέχωσή της με μόνιμο ψυχολόγο αλλά και για σταθερή παρουσία κοινωνικού λειτουργού στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα για τη θεραπεία του παιδιού με καρκίνο, η υποστηρικτική πολυθεματική ομάδα πρέπει να απαρτίζεται από ειδικούς που θα στηρίζουν το παιδί και την οικογένειά του ολιστικά και ολοκληρωμένα. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και θα στηρίζουμε την Παιδογκολογική Μονάδα μέχρι να πληρωθούν τα κενά που υφίστανται και σχετίζονται άμεσα με την ποιότητα ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους».

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: Μια πτώση στάθηκε μοιραία για την 75χρονη σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου

Μια μοιραία στιγμή ήταν αρκετή για να γραφτεί η...

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Κατέβηκαν αφίσες και πανό υποψηφίων – Εντοπίστηκαν παρατυπίες πριν ανοίξουν οι κάλπες

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε και επίσημα η προεκλογική...

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά ο Κύπριος ιστιοπλόος

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε ξανά ο Παύλος Κοντίδης,...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ – Γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από μπαλκόνι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό, όταν...

Topics

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά ο Κύπριος ιστιοπλόος

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε ξανά ο Παύλος Κοντίδης,...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ – Γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από μπαλκόνι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό, όταν...

VIRAL: Χάος σε αποφοίτηση νηπιαγωγείου στις ΗΠΑ – Άγριος καβγάς για… θέσεις καθισμάτων-(Βίντεο)

Σκηνές απίστευτης έντασης εκτυλίχθηκαν σε καθολικό νηπιαγωγείο στο Οχάιο...

ΚITΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για ισχυρές καταιγίδες το Σάββατο

Κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες το Σάββατο εξέδωσε...

ΤΡΕΧΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Φωτιά στη Μακεδονίτισσα και σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές

Σε κατάσταση αυξημένης κινητοποίησης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής...

Related Articles

Popular Categories