ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ: «Μέσα από τα μάτια μου τον κόσμο να σας δείξω»-Το βίντεο για το Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης που ετοίμασε η μητέρα της Μοδέστιας-(Βίντεο-Φώτο)

Μήνας Οκτώβριος και η μητέρα της Μοδέστιας ετοίμασε ένα βίντεο με παιδιά που ζούν ανάμεσα μας στην Κύπρο, με σύνδρομο Ντάουν δείχνοντας ότι η διάγνωση δεν είναι τόσο τρομοκρατική όσο κι’ εάν ακούγεται.

Η μητέρα της Μοδέστιας, Στεφανή θέλησε να αφήσει τον δικό της μήνυμα με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο ο οποίος είναι μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Σύνδρομο Νταούν.

«Ένα βίντεο που ετοίμασα, με την βοήθεια όλων των μαμάδων που είχαν την διάθεση να μου στείλουν φωτογραφικό υλικό με τους δικούς αγγέλους, για να δείτε ότι μια διάγνωση όπως το Σύνδρομο Νταούν δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται και ότι πρέπει να ενημερωνόμαστε σωστά από τους σωστούς ανθρώπους. Εμείς σαν γονείς μπορούμε να σας μάθουμε το συναίσθημα και οι γενετιστές ( αυτοί έχουν την ειδικότητα για τις διάφορες γενετικές ανωμαλίες) από μπορούν να σε βοηθήσουν σε πιο ιατρικά θέματα. Το Σύνδρομο Νταούν = έξτρα αγάπη, έξτρα αγκαλιές, έξτρα φιλάκια, όλα έξτρα.

Τίτλος τραγουδιού: Είμαι παιδί είμαι άγγελος

Ερμηνεία Χρήστος Δάντης

Μουσική-Στίχοι: Νένα Χρονόπουλου, Χρήστος Δάντης

Η Νένα Χρονοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, συγγραφέας στιχουργός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των παιδιών με αναπηρία. Είναι μητέρα του παιδιού με ειδικές ανάγκες, του Χρήστου και διαθέτει σελίδα για τα Αμεα και τα δικαιώματα τους την 4 AMEA. Τους ευχαριστούμε πάρα για αυτό το υπέροχο τραγούδι»

Hot this week

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ: Φιλανθρωπική δράση εις μνήμη της μικρής Μάρθας – Τα έσοδα στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση εις μνήμη της μικρής Μάρθας...

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στηρίζει την πρώτη κοινωνική επιχείρηση της Κύπρου

Πέρα από την επιχειρηματικότητα: μια νέα εποχή συμπερίληψης Μετά τα...

ΠΑΦΟΣ: Τετραήμερη κράτηση στην 27χρονη και πενθήμερη στον 30χρονο για συνωμοσία φόνου – Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου...

Συνεντεύξεις με άτομα που…αξίζουν μια σελίδα

Βιβλίο με επιλεγμένα κείμενα της δημοσιογράφου Άννης Χαραλάμπους Τριάντα οχτώ...

Topics

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στηρίζει την πρώτη κοινωνική επιχείρηση της Κύπρου

Πέρα από την επιχειρηματικότητα: μια νέα εποχή συμπερίληψης Μετά τα...

Συνεντεύξεις με άτομα που…αξίζουν μια σελίδα

Βιβλίο με επιλεγμένα κείμενα της δημοσιογράφου Άννης Χαραλάμπους Τριάντα οχτώ...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ–ΛΕΜΕΣΟΥ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία – Άνοιξε η αριστερή λωρίδα μετά τη φωτιά σε όχημα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, καθώς...

OPEN DAY – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ 2026: Ανοικτή Εκδήλωση Ενημέρωσης από την ERB ASFALISTIKI

Η ERB ASFALISTIKI, μέλος του ηγετικού Τραπεζοασφαλιστικού Ομίλου EUROBANK,...

Related Articles

Popular Categories