Συνεχίζει ο πατέρας του 53χρονου κατηγορούμενου Ηλία Μίχου να μην αποδέχεται ότι ο γιος του κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στα Σεπόλια. Από την άλλη, ο 33χρονος που συνελήφθη επίσης ισχυρίζεται ότι δεν έδωσε σημασία στην ηλικία της 12χρονης.
«Είναι λεβέντης βρε, μη με στεναχωρείς τώρα, θέλετε να βρίσω; Έχει κάνει τόσα καλά στον κόσμο που δεν λέγεται ρε» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας στο Mega. Μάλιστα, φανερά εκνευρισμένος με τα όσα έχουν συμβεί και ακούγονται για τον γιο του παραπέμπει τους δημοσιογράφους να κάνουν ένα «γκάλοπ έξω για το όνομα αυτό».
Η ψυχολόγος Νάταλι Βέλτση σχολίασε τις δηλώσεις του πατέρα. «Δεν έχει καταλάβει τίποτα, λέει ποιος είναι ο γιος του, δε νομίζω πως άκουσε τι του λένε και δεν τον νοιάζει τι του λένε. Έρευνες έχουν δείξει πως όταν μία γυναίκα έχει κακιές σχέσεις με τον άντρα της, προσκολλάται ακόμη περισσότερο στο γιο της, με το σκεπτικό πως είναι ο μοναδικός άντρας που δεν θα την προδώσει, βγαίνει ύστερα κακοποιητικός και ο γιος και αυτό δεν τελειώνει ποτέ, βαρέλι χωρίς πάτο» είπε η ψυχολόγος.
«Οι άνθρωποι που θεωρούσαμε επικίνδυνους μέχρι πρότινος ήταν αυτοί που δεν ήταν καλά στα μυαλά τους. Οι επικίνδυνοι είναι αυτοί που σκέφτονται προβληματικά γιατί έχουν κακή σχέση με τον εαυτό τους και είναι ανάμεσά μας και είναι χιλιάδες. Δεν έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, είναι μεγαλωμένη με πολύ κακά πρότυπα, με ένα τεράστιο “εγώ” και με μισογυνισμό» κατέληξε η κ. Βέλτση.
Από τη άλλη, ο 33χρονος που συνελήφθη σήμερα για την υπόθεση της 12χρονης, ο οποίος φαίνεται να συνομιλούσε με την μικρή μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και να πραγματοποιήσει δύο ραντεβού μαζί της, είναι επίσης προκλητικός.
«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία».
Ο ίδιος εργάζεται σε εργοστάσιο και από ότι λέει ο δικηγόρος του: «Δεν έχω γνώση της δικογραφίας. Τις επόμενες ώρες θα βρεθώ με τον εν δυνάμει εντολέα μου, προκειμένου να με ενημερώσει για τις πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν -αν τελέστηκαν- και τη Δευτέρα στις 10 η ώρα θα παραστούμε στην ανακριτική αρχή, προκειμένου να λάβουμε αντίγραφο της δικογραφίας και ενδεχομένως να απολογηθούμε»