fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΗΤΗ: Απίστευτη κακοκαιρία στο Ηράκλειο – Ένας νεκρός και αναφορές για αγνοούμενους-...

ΚΡΗΤΗ: Απίστευτη κακοκαιρία στο Ηράκλειο – Ένας νεκρός και αναφορές για αγνοούμενους- Καλούνται οι πολίτες να ανεβούν στις ταράτσες και να μην μετακινούνται (Βίντεο)

-

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Κρήτη με έναν άνδρα να έχει χάσει τη ζωή του όπου φαίνεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όταν προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένο δρόμο εν μέσω κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι αύριο.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στην Αγία Πελαγία λόγω της σφοδρής κακοκαιρία που πλήττει αρκετές περιοχές. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Κρήτης ένας άνδρας έχει χάσει τη ζωή του από την κακοκαιρία, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον δύο αγνοούμενους. Οι έρευνες από την πυροσβεστική βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το τραγικό συμβάν με το νεκρό άνδρα σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άνδρας φαίνεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όταν προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένο δρόμο εν μέσω κακοκαιρίας.  Το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.Στο παρακάτω βίντεο δείχνει την καταστροφή.

«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Είναι ένα φαινόμενο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην περιοχή. Αυτή την στιγμή έχουν πέσει πάνω από 350χιλιοστά νερό μέσα σε τρεις ώρες. Παντού είναι τα προβλήματα. Στα τοπικά διαμερίσματα και στο τοπικό δίκτυο και στους χώρους πάρκινγκ, όπου υπάρχουν αυτοκίνητα. Παντού.» επισήμανε ο δήμαρχος Σητείας, Γιώργος Ζερβάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Υπάρχουν κατολισθήσεις, έχουν κλείσει δρόμοι, είναι σημεία που είναι αδιάβατα από αυτοκίνητα. Οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια» τόνισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε πως «όσα χρόνια είμαι στην Σητεία τέτοιο φαινόμενο δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Προέχουν οι ανθρώπινες ζωές».

Την ίδια ώρα κλειστό πρόκειται να παραμείνει το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, επίσημα μέχρι τουλάχιστον τις 3:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη. Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, κ. Γιώργο Πλιάκα, οι χώροι του διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου έχουν πλημμυρίσει και αν δεν καθαριστεί, «κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια». Επίσημα, δεν εκτελούνται πτήσεις έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι τουλάχιστον.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...