Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
7.8 C
Cyprus

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – «ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ»

- Advertisement -

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Νίκος Βέρτης,, ο οποίος είχε αναχωρήσει για το Ισραήλ προκειμένου να δώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Όπως είναι γνωστό κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ έζησαν στιγμές τρόμου, όταν άρχισαν να ηχούν οι  σειρήνες του πολέμου με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε πρώτο χρόνο σε καταφύγια προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς και να ανασταλούν οι εμφανίσεις του στη συνέχεια. Είναι γνωστό πως το τελευταίο διάστημα επικρατεί εμπόλεμο κλίμα ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Η Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι ο ένοπλος βραχίονάς της εκτόξευσε πάνω από 200 ρουκέτες τις προηγούμενες ώρες εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, σε αντίποινα για τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για όλη την εμπειρία που έζησε.

«Ήμασταν σε ένα εστιατόριο μόλις μπήκαμε και βγήκαμε από το ασανσέρ χτύπησαν οι σειρήνες κι όλοι ήξεραν πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχουν καταφύγια, Εμένα με τρόμαζε ότι ήμασταν σε ψηλό όροφο. Όσο ασφαλές και να είναι το καταφύγιο δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα να ακούς τις σειρήνες, να ακούς τον ήχο αναχαίτισης ρουκετών και βομβών». Είναι μία εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Όποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης»

Hot this week

14ΧΡΟΝΗ: Που είναι η Κωνσταντίνα; Αγνοείται από την οικία της, εδώ και 9 ημέρες-Δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Η Κωνσταντίνα Αδαμίδου, 14 ετών, αγνοείται από την Τρίτη,...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ: Εκρηκτική επίθεση στο σπίτι του ζωγράφου – Μέσα στο σπίτι ήταν τα παιδιά και τα εγγόνια του

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο ζωγράφος...

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Σχολικές αίθουσες… άδειες, παιδιά στους δρόμους

Μετρημένα στα δάχτυλα ήταν οι μαθητές που εμφανίστηκαν σήμερα...

ΕΚΤ: Διατηρεί τα επιτόκια–Ανάσα για τους πολίτες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποφάσισε σήμερα...

Topics

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Σχολικές αίθουσες… άδειες, παιδιά στους δρόμους

Μετρημένα στα δάχτυλα ήταν οι μαθητές που εμφανίστηκαν σήμερα...

ΕΚΤ: Διατηρεί τα επιτόκια–Ανάσα για τους πολίτες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποφάσισε σήμερα...

ΚΥΠΡΟΣ: Ο χειμώνας χαλαρώνει-Άνοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια

Αλλαγή σκηνικού παρουσιάζει ο καιρός στην Κύπρο, καθώς από...

Related Articles

Popular Categories