Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
13.7 C
Cyprus

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: Mετά από 30 χρόνια πέρασε την πόρτα του Παιδοογκολογικού-«Μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα σήμερα….»

- Advertisement -

Το δικό του ηχηρό μήνυμα θέλησε να δώσει σήμερα ο Νεόφυτος Νεοφύτου ο οποίος μετά από 30 χρόνια πέρασε για πρώτη φορά την είσοδο του Μακάρειου Νοσοκομείου. Με την συγκινητική ανάρτησή του θέλει να δώσει ένα μήνυμα ζωής σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που δίνουν σήμερα το δικό τους αγώνα.

«Μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα σήμερα….Μια μέρα που με παίρνει αρκετά χρόνια πίσω… που μου θυμίζει τι έζησα και τι νίκησα! Μια μέρα που που θυμίζει να χαμογελάω και να λέω ευχαριστώ για την κάθε μέρα που ξεκινάει! 19 Μαΐου 1993…όταν σε ηλικία 11 χρονών πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο του Μακάρειου Νοσοκομείου.

30 χρόνια μετά θέλω να δώσω το μήνυμα της ελπίδας σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που δίνουν τον δικό τους αγώνα σήμερα.Για εννέα και πλέον χρόνια μπαινόβγαινα στο Παιδογκολογικό, αφού σε ηλικία έντεκα χρονών (το 1993) και δεκατεσσάρων χρονών (το 1996), διαγνώστηκα και τις δύο φορές με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος με πολλές παρενέργειες και επιπτώσεις από τις χημειοθεραπείες.Τα κατάφερα όμως, νίκησα και τις δύο φορές αυτό το θηρίο που ονομάζεται καρκίνος.Οι σκέψεις, οι ευχές και οι προσευχές μου είναι ότι και εσείς θα καταφέρετε.Μπορεί να μη σας γνωρίζω προσωπικά, όμως σας νιώθω και σας καταλαβαίνω.Τα πέρασα και εγώ.

Έκλαψα, πονέσα, χαμογέλασα! Έπεσα, σηκώθηκα, ξαναέπεσα, ξανασηκώθηκα….Μικροί μου φίλοι και γονείς….30 χρόνια μετά βρίσκομαι εδώ, θέλοντας να δώσω το μήνυμα της ελπίδας.Να μη φοβάστε, να χαμογελάτε και να σκέφτεστε θετικά.Η ελπίδα υπάρχει……γιατί ο καρκίνος και η λευχαιμία μπορούν να νικηθούν! Η κάθε μέρα που περνά, είναι και μια νίκη!

Νεόφυτος Νεοφύτου

30 χρόνια μετά….Είμαι εδώ….Είμαι καλά!»

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories