ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑ (βίντεο)

Ένα ακόμη επεισόδιο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου στην εκπομπή «24 ώρες». Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου θα βρεθεί εντός γηπέδου για να συναντήσει έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που γνώρισε ποτέ η Κύπρος, τον Πανίκο Ξιούροππα, ο οποίος αποκαλύπτει  άγνωστες πτυχές της ζωής του, μεταξύ των οποίων και τα θέματα υγείας των δύο μικρότερων παιδιών του.

Την Κυριακή 16 Μαΐου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, συναντά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Πανίκο Ξιούρουππα, ο οποίος συγκινεί, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ποδοσφαιρικής του δράσης και ζωής, στέλλοντας παράλληλα μηνύματα δύναμης. συναντά το δεινό σκόρερ που την ίδια στιγμή ήταν αγαπητός από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, ανεξαρτήτως ομάδας και αυτό το πέτυχε με το ήθος και τον χαρακτήρα του. Ο Πανίκος Ξιούρουππας με τη σπουδαία καριέρα στην Ομόνοια και όχι μόνο, αναπολεί τα ένδοξα χρόνια όπου έδινε και μια παράλληλη μάχη εκτός γηπέδων, λόγω των προβλημάτων υγείας των δύο μικρότερων παιδιών του.

Από τη μία το χειροκρότημα της κερκίδας και από την άλλη ο άγνωστος τότε αγώνας ζωής που έδινε την ίδια περίοδο -με τα συναισθήματα να συγκρούονται καθημερινά. Τα γκολ, οι πανηγυρισμοί και ακολούθως τα δάκρυα και η αγωνία. Ο δεύτερος γιος του, ο Χρίστος, γεννήθηκε τυφλός, ενώ με προβλήματα υγείας γεννήθηκε και η μικρή του κόρη, η Μαρία. Όμως, με τη βοήθεια του Θεού -όπως λέει- και με τη σύζυγο του Άννα, την οποία λατρεύει, κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και σήμερα δηλώνουν πλήρεις και ευτυχισμένοι.

Ο Χρίστος, μάλιστα, κατάφερε χωρίς να έχει την όρασή του να σπουδάσει μόνος στην Αγγλία και σήμερα είναι ένας επιτυχημένος απόφοιτος Ψυχολογίας, ο οποίος ασκεί με επιτυχία το επάγγελμά του. Τα βιώματα του Πανίκου και της γυναίκας του, η οποία είναι στη ζωή του από την εφηβεία τους, συνέβαλαν στη δημιουργία του Ιδρύματος «Ηλιαχτίδα Ζωής», σε συνεργασία και με άλλους γονείς.

Hot this week

ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΗ: Χτύπησε το καμπανάκι μετά από οκτώ χρόνια – Το τέλος μιας μεγάλης μάχης με τον καρκίνο-(Βίντεο)

Μετά από οκτώ χρόνια δύσκολης μάχης, αγωνίας και προσευχής,...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο– Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το...

ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 761 παίρνουν «πράσινο φως», 40 «κόβονται» – Απροειδοποίητοι έλεγχοι σε όλη τη σχολική χρονιά

Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία, ολοκληρώθηκαν...

Topics

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο για υπόθεση απόσπασης πέραν των €500.000 – Τι καταγγέλλουν 18 πρόσωπα

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης...

Related Articles

Popular Categories