Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, 2026
11 C
Cyprus

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ : TA ANTIΗΛΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης προστασίας ενός αντηλιακού τόσο μεγαλύτερη είναι και η προστασία που παρέχει στην επιδερμίδα σου. Η αισθητικός Κωνσταντία Χρυσοστόμου, του Constantia Beauty Spa εξηγεί γιατί τα αντηλιακά πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Τα αντηλιακά είναι μέρος της ζωής μας πλέον αφού η ηλιοφάνεια στην Κύπρο είναι 365 μέρες. Η επιμελής χρήση τους τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης ρυτίδων, κηλίδων στο πρόσωπο, στο σώμα ή ακόμα και χαλάρωσης της επιδερμίδας. Τα αντηλιακά μπορούμε να τα βρούμε σε μορφή κρέμας, σπρέϊ, τζελ, αφρό ή άλλο τοπικό προϊόν. Αντανακλούν μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου και έτσι προστατεύουν από το ηλιακό έγκαυμα. Ως συνήθως βαθμολογούνται και επισημαίνονται με ένα παράγοντα προστασίας από τον ήλιο – spf – που μετρά το κλάσμα των ακτίνων UV που παράγουν ηλιακά εγκαύματα που φτάνουν στο δέρμα.

Για παράδειγμα ” spf 50″ σημαίνει ότι το 1/50 της ακτινοβολίας περνάει στο δέρμα, με την σωστή προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσετε και την σωστή ποσότητα. Ανάλογα με την ηλικία σας, τον φωτότυπο σας, τις ανάγκες σας π.χ εξωτερική εργασία, αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις σε υφή και αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε τα αντηλιακά που σας ταιριάζουν.

 Για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε μαύρισμα και προστασία ή και ομοιόμορφη κάλυψη στο πρόσωπο σας, χωρίς να χρειάζεστε να προσθέσετε επιπλέον προϊόν μακιγιάζ, μπορείτε να βρείτε Αντηλιακά προσώπου με εξαιρετικά καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή. Να εξασφαλίζουν ψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και να προσφέρουν αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες για προστασία σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες.

Hot this week

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΚΑ: Aναβλήθηκε η συνεδρία του ΔΗΣΥ-Λόγω των τελευταίων εξελίξεων

Η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, που...

ΕΛΑΙΩΝΩΝ: Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν – Οδηγός στο νοσοκομείο, κυκλοφοριακό μπλοκάρισμα-(Φωτο)

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές σήμερα το πρωί, όταν δύο...

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ: Κάθεται σπίτι του εδώ και πέντε χρόνια και πληρώνεται το 75% του μισθού του

Σε καθεστώς διαθεσιμότητας από τον Οκτώβριο του 2019 παραμένει...

Topics

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΚΑ: Aναβλήθηκε η συνεδρία του ΔΗΣΥ-Λόγω των τελευταίων εξελίξεων

Η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, που...

ΤΗΕ PROMISE THAT REMAINS: Η πρώτη ομαδική έκθεση του Beauty Line Art Foundation

Τέσσερις καλλιτέχνιδες —η Άννα Ψάλτη, η Ειρήνη Κάττου, η...

Η ευγένεια και η συμπάθεια «γεννούν» υπέροχες καρδιές

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Είναι ή δεν είναι η ευγένεια και...

Related Articles

Popular Categories