Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
10.1 C
Cyprus

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Το μήνυμα που αφορά όλους-«Δεν μεγαλώνω μικρή θα μείνω…»-Οι ευχές της μητέρας της, Έλενας

- Advertisement -

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Κύπρια ηθοποιός , Κρίστη Παπαδόπουλου και η ίδια θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους αποδεικνύοντας ότι τα λόγια της είναι αληθινά περισσότερο, για αυτούς που επιμένουν να βάζουν όρια στην ζωή τους.

«Η ηλικία ενός ανθρώπου κατάλαβα ότι έχει να κάνει με την ψυχή του που θεωρώ ότι είναι αιώνια και πάντα με φως λουσμένη! Όταν θελήσεις να βάλεις αριθμούς που δημιουργήθηκαν από τους ανθρώπους για να βάλουν όρια, βάζεις όρια στην ζωή σου με βάση πολλά πράγματα και μπερδεύεσαι, ενώ ο στόχος της ζωής είναι να είσαι καλά, να χαίρεσαι, να απολαμβάνεις να συγχωρείς, να αγαπάς και να αγαπιέσαι και πάντα με υπερβάσεις να δίνεις τον εαυτό σου για το καλό, να πιστεύεις και να επιτρέπεις να ονειρεύεσαι! Να δημιουργείς! Μην χάσεις ποτέ το παιδί μέσα σου, μην ξεχνάς… ευχαριστώ που είστε κοντά μου και μου δείχνετε αγάπη, ευχαριστώ που με αγαπάτε και με στηρίζετε, ευχαριστώ που είστε στην ζωή μου και που μπορεί να χάνομαι αλλά είμαι πάντα εκεί για σας όταν χρειάζεται γιατί οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι πάντα κοινωνικοί, μπορεί να χανόμαστε λόγω χρόνου που όπως προείπα τον μετράμε και δεν μας φτάνει αλλά όταν πρέπει είναι καλό να είσαι εκεί για όλους όταν χρειάζεται χωρίς δεύτερη σκέψη, δεύτερη ευκαιρία πολλές φορές δεν υπάρχει! Χρησιμοποίησε την ζωή γιατί μια την έχεις! Την αγάπη μου, Κρίστη yours k.Lou for ever».

Από τη άλλη η μητέρα της, Έλενα Παπαδόπουλου θέλοντας να ευχηθεί στην κόρη της, Χρόνια πολλά δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το γάμο της Κρίστη, γράφοντας συγκινητικά λόγια αγάπης.

«Χρόνια πολλά Κρίστη μας.  Ο Άγιος Παΐσιος που γιορτάζει σήμερα που γεννήθηκες, να σας φυλάει»

Hot this week

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Topics

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

ΠΑΦΟΣ: Διπλή σεισμική δόνηση μέσα σε λίγα λεπτά

Διπλή σεισμική δόνηση ταρακούνησε το απόγευμα της Παρασκευής την...

Related Articles

Popular Categories