Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
14.3 C
Cyprus

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ: Κάνει ανάλυση για όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊο και βρίσκονται στις εντατικές (Φώτο)

- Advertisement -

Μια νέα ανάλυση για όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό και βρίσκονται στις ΜΕΘ κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος αποδίδοντας την διασπορά του κορωνοϊου στις ελλείψεις και τις αδυναμίες του εθνικού συστήματος Υγείας της Ελλάδας.

Σε νέα ανάρτησή του, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι «οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός. «Από τα 11 εκ. Έλληνες, αυτή τη στιγμή 600 βρίσκονται σε ΜΕΘ. Από αυτούς οι 150 δε θα είχαν νοσήσει καν, αν πριν νοσήσουν είχαν πάρει Ιατρικές συμβουλές για τόνωση ανοσοποιητικού. Από τους 450 που θα νοσούσαν έτσι κι αλλιώς, άλλοι 150 δεν θα εξελίσσονταν σε βαριά νόσηση αν υπήρχε σωστή Πρωτοβάθμια και έπαιρναν έγκαιρα τα σωστά φάρμακα και συμπληρώματα».

«Από τους 300 που θα νοσούσαν βαριά έτσι κι αλλιώς, οι 150 θα είχαν σωθεί αν τα νοσοκομεία μας λειτουργούσαν με ικανό και έμπειρο προσωπικό σε πλήρη στελέχωση και πλήρη εξοπλισμό, έχοντας διαμορφώσει τα ΣΩΣΤΑ πρωτόκολλα θεραπείας. Οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός. Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός. Ο ιός υπάρχει, έχει μια πρωτεΐνη ακίδα τροποποιημενη σε εργαστήριο (όπως έχουν παραδεχτεί επιστήμονες) που μπορεί να σκοτώσει ευπαθείς ομάδες και να ταλαιπωρήσει νεότερους, αλλά μετά από δύο χρόνια η (αληθινή) επιστήμη έχει πολλά όπλα! Ο δράκος είναι το ανύπαρκτο σύστημα υγείας και τα λάθος μέτρα. Είτε από αμέλεια, είτε από δόλο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και ο καιρός…».

Hot this week

ΒΙΑΣΕ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ: Το Εφετείο επικύρωσε την καταδίκη και ζητά αυστηρές ποινές

Το Εφετείο επικύρωσε την πρωτόδικη καταδίκη ενός άνδρα που...

ΔΗΠΑ: Παρουσίασε τους 10 πρώτους υποψήφιους για τις Βουλευτικές 2026 – Τέσσερις αριστίνδην στο ψηφοδέλτιο

Τους πρώτους δέκα υποψήφιους βουλευτές της ενόψει των Βουλευτικών...

ΟΕΛΜΕΚ: Στο τραπέζι νέες κινητοποιήσεις – «Μην ψηφιστεί το σχέδιο αξιολόγησης»

Σκληραίνει τη στάση της η ΟΕΛΜΕΚ απέναντι στο προωθούμενο...

ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΟΥΡΗ: Κατάχρηση εξουσίας, παρανομίες και έξι χρόνια αδράνειας-Πειθαρχικές ευθύνες «βλέπει» η Αρχή κατά της Διαφθοράς

Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα...

Topics

ΒΙΑΣΕ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ: Το Εφετείο επικύρωσε την καταδίκη και ζητά αυστηρές ποινές

Το Εφετείο επικύρωσε την πρωτόδικη καταδίκη ενός άνδρα που...

ΟΕΛΜΕΚ: Στο τραπέζι νέες κινητοποιήσεις – «Μην ψηφιστεί το σχέδιο αξιολόγησης»

Σκληραίνει τη στάση της η ΟΕΛΜΕΚ απέναντι στο προωθούμενο...

ΚΥΠΡΟΣ: Ηλιοφάνεια με σύννεφα και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά

Ηλιοφάνεια με σύννεφα θα επικρατήσει σήμερα στην Κύπρο, με...

ΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη που βρήκε τον στόχο του

Η Θεσσαλονίκη γιόρτασε την αυτογνωσία με τον Λάκη Αργυρού...

Related Articles

Popular Categories