ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ: ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος σε ανάρτησή του, διευκρινίζει ότι είναι έτοιμος να προβεί μέσω των δικηγόρων του σε καταγγελία.

Στην ανάρτησή του, στο προσωπικό του λογαριασμό, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ διευκρινίζει σε έντονο ύφος ότι επιτήδειοι του έκλεψαν τα προσωπικά του αρχεία μέσα από τους υπολογιστές του. «Λοιπόν , κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές . Κάποιοι άλλοι , εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές , κινητά , laptop , iPad , και είναι και τόσο βλάκες , αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία , και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου !! Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα , και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό . Θα γονατίσουν . Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι που μα…κας να σκεφτεί ότι  μπορεί να τα βάλει μαζί μου. Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε , ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν ! Θράσος ! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο, αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει . ΑΝΤΕ Για . Σταματα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω . Σύντομα η συνέχεια . Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε ! !! Ρε θα πω , ΟΝΟΜΑΤA σταμάτα ρε νούμερο».

Χθες το βράδυ, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συνέχισε οργισμένος τις αναρτήσεις της, χωρίς ωστόσο να φωτογραφήσει τους δράστες οι οποίοι όπως αναφέρει του έκλεψαν το προσωπικό του αρχείο.

«Λοιπόν, το θέμα προχωράει κανονικά, τα ασήμαντα αυτά ανθρωπάκια με χακάρουν πάνω από ένα χρόνο, παρακολουθούν τη ζωή μου , ελέγχοντας τα κινητά μου, τα laptop μου, όλους τους λογαριασμούς μου σε όλα τα social , ακόμα τσεκάρανε και την απίστευτη vocalist Joanna Serenko, μου χρεώνανε τις πιστωτικές και τοις debit κάρτες μου, και η δικογραφία , θα είναι σε μέγεθος εγκυκλοπαίδειας . Θα κάνουνε παρέα με το Μένιο , εντάξει , θα. Χαλαστούν λίγο, αλλά πράγματικα τους αξίζει . Αυτή τη φορά , με τέτοιο κατηγορητήριο , σίγουρακι θα καταδικαστούνε, για δεν ξέρω ποσά κακουργήματα, θα έχουν στην πλάτη τους. Θα έρθει η στιγμή , επειδή με τον ένα κουβαλάω μια απίστευτη πίκρα 22 χρόνια , θα σας πω τα πάντα . Γιατί γνωρίζεται ότι εγώ προσωπικά δεν κρύφτηκα ποτέ , πάντα ήμουν ειλικρινής μαζί σας, άσχετα εάν πλήρωσα τεράστιο τίμημα. Αυτά για την ώρα, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της , και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή , θα ενημερωθείτε για αυτούς τους ξεφτίλες . Συγνώμη για τον πολύ εκνευρισμό , αλλά μέχρι εδώ. Τώρα, είναι η σειρά μου. Καλή συνέχεια».

Hot this week

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ»: Παγκύπρια εκστρατεία αιμοδοσίας που ενώνει τον αθλητισμό -Όλοι μπορούν να γίνουν νικητές

Παγκύπρια εκστρατεία αιμοδοσίας που ενώνει τον αθλητισμό με τη...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ: Νεκρά ψάρια και έρευνες για τα αίτια του φαινομένου-Τι σημειώνουν οι αρμόδιοι-(Βίντεο)

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες, μετά τον εντοπισμό...

TOYOTA: Επιταχύνει τη στρατηγική της για την ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη

Η Toyota εντείνει τις προσπάθειές της για ηλεκτροκίνηση στην...

Topics

TOYOTA: Επιταχύνει τη στρατηγική της για την ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη

Η Toyota εντείνει τις προσπάθειές της για ηλεκτροκίνηση στην...

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ: 12 άτομα στα χέρια της Αστυνομίας για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Η επικίνδυνη συνήθεια της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ...

BIBI: O μικρός ταξιδιώτης τυφλός γάτος που χάθηκε -Έκκληση για βοήθεια

Μια ιστορία που ξεκίνησε σαν ένα απλό ταξίδι, έχει...

Related Articles

Popular Categories