ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 10χρονη βιάστηκε από 25χρονο σε δομή φιλοξενίας και μετά στραγγαλίστηκε από 11χρονο-(Βίντεο)

Φρικιαστικό και αποτρόπαιο θεωρείται το έγκλημα που διαπράχθηκε σε δομή φιλοξενίας με θύμα ένα 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο φιλοξενούντο εκεί. Ένας 25χρονος εισέβαλε στη δομή από ένα ανοικτό παράθυρο βίασε την 10χρονη ενώ ένας 11χρονος που ήταν φιλοξενούμενος επίσης στην δομή, στραγγάλισε το άτυχο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 25χρονος Daniel Troger κατηγορείται ότι εισέβαλε σε δομή φιλοξενίας ανήλικων παιδιών από ένα ανοιχτό παράθυρο γύρω στις 9 το βράδυ στις 4 Απριλίου, βίασε τη μικρή Lena (που οι Αρχές είχαν απομακρύνει από την οικογένειά της λόγω καταγγελιών για κακοποίηση) και στη συνέχεια «ήπιε μπύρα και παρακολούθησε πορνογραφικό υλικό» με έναν 11χρονο, επίσης φιλοξενούμενο στη δομή.

Στην συνέχεια όπως αποκάλυψε η Αστυνομία ο 11χρονος επιτέθηκε στην 10χρονη αφού αποχώρησε ο 25χρονος από την δομή και τη στραγγάλισε, ενώ το άψυχο κορμάκι της ανακαλύφθηκε 12 ώρες αργότερα από το προσωπικό του κέντρου.

Η δομή φιλοξενίας ανηλίκων St Josef, που φιλοξενεί 90 παιδιά, βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της έρευνας των Γερμανικών Αρχών, που εντόπισαν τα αποτυπώματα του 25χρονου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, και του 11χρονου στον χώρο του εγκλήματος. Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 11χρονος είχε βίαιο παρελθόν όσο αυτό γίνεται λόγω και της μικρής του ηλικίας ενώ όπως αναφέρθηκε μεταφέρθηκε ήδη σε άλλο ίδρυμα και δεν θα διωχθεί.

Hot this week

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 58χρονης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ο 44χρονος γαμπρός της για σεξουαλική κακοποίηση

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το Δικαστήριο, ενώ τεκμήρια και...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Υπό κράτηση και για το χρυσοχοείο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 42 ετών συνελήφθησαν από...

Topics

ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ: 8 χρόνια φυλάκιση σε 30χρονο – Καταδίκη μετά από εκδίκαση της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου...

Related Articles

Popular Categories